Obnoviť stránku

TrueLife BELLE IPL E3

4,7 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -18 %
130 € 159 €

TrueLife BELLE IPL E3

Nechcete utrácať peniaze za drahé kozmetické salóny? Epiláciu si urobte v pohodlí doma, presne kedy potrebujete a kedy sa vám to práve hodí s IPL epilátorom TrueLife BELLE IPL E3. IPL metóda sa vyznačuje svojou maximálnou efektivitou a okrem toho je takmer bezbolestná. Epilátor vám ponúka výber z 5 intenzít svetla podľa typu pokožky. Na účinné a rýchle odstránenie chĺpkov je prístroj TrueLife vybavený technológiou TrueIPL®. Už po 4 týždňoch pravidelných aplikácií s ním dosiahnete viditeľné výsledky. Pri pravidelnej aplikácii sa nakoniec chĺpkov zbavíte úplne. Technológia SensCool® zariadi bezbolestné ošetrenie aj veľmi citlivej pokožke. IPL epilátor TrueLife s ľahkým ovládaním je prístrojom 3 v 1, takže ho využijete nielen na epiláciu. Stačí len vymeniť lampu a zvládnete s ním svoju pokožku aj omladiť alebo ju zbaviť akné. Pri využívaní TrueLife BELLE IPL E3 si môžete vybrať z dvoch režimov – automatického a manuálneho. Vďaka tomu sa prístroj zameria buď na menšie a horšie dostupné partie, alebo na väčšie plochy. Ošetríte tak všetky časti svojho tela. O vašu bezpečnosť sa pri používaní epilátora TrueLife postará automatické vypnutie a senzor na ochranu očí. Životnosť IPL epilátora je až 600 000 zábleskov, čo zodpovedá asi 15 až 20 rokom používania. A to už je úctyhodná doba, čo myslíte?


Kľúčové vlastnosti IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E3

  • IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3 zaistí efektívne a takmer bezbolestné odstránenie chĺpkov s dlhodobým efektom
  • Ponúka výber z 5 intenzít svetla
  • S ľahkým ovládaním
  • Na účinné a rýchle odstránenie chĺpkov je prístroj TrueLife vybavený technológiou TrueIPL®
  • Technológia SensCool® zariadi bezbolestné ošetrenie aj veľmi citlivej pokožke
  • IPL epilátor TrueLife je prístrojom 3 v 1, takže môže slúžiť na epiláciu, omladenie aj zbavenie akné
  • Automatický a manuálny režim umožní ošetrenie všetkých častí tela
  • Automatické vypnutie a senzor na ochranu očí sa postarajú o vašu bezpečnosť pri používaní epilátora
  • Životnosť IPL epilátora je až 600 000 zábleskov, čo zodpovedá asi 15 až 20 rokom používania

Technológia TrueIPL® sa vyznačuje vysokou účinnosťou a rýchlosťou

S epilátorom TrueLife dosiahnete výrazne hladšiu pokožku už po pár použitiach. IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3 totiž na zbavovanie chĺpkov využíva technológiu TrueIPL®, ktorá sa vyznačuje vysokou účinnosťou a rýchlosťou. Prístroj TrueLife vďaka nej vydáva jemné impulzy svetla, ktoré sa dostanú pod povrch pokožky až na melanín, ktorý sa nachádza vo folikule chĺpku. Tým ich rast zastaví. Laserový epilátor TrueLife ďalej pomocou tepla zo svetelných impulzov vlasovú cibuľku zahrieva, vďaka čomu sa zničí a chĺpky začnú samé vypadávať.

Technológia SensCool® zaistí bezbolestné ošetrenie aj veľmi citlivej pokožke

Máte veľmi citlivú pokožku? Presne pre vás disponuje IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3 technológiou SensCool®, vďaka ktorej zaistí bezbolestné ošetrenie. Ďalšou výhodou tejto technológie je automatické vypnutie prístroja TrueLife pri prekročení teploty 60 °C. Laserový epilátor je ďalej vybavený senzorom na ochranu očí, ktorý zabráni vyslaniu záblesku pri namierení do voľného priestoru. Impulz vydá iba v prípade, keď sa epilátor dotýka pokožky.

Použitie poskytuje dlhodobý účinok

Používanie IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E3 poskytuje dlhodobý účinok. Pri používaní raz týždenne sa už po 4 týždňoch dostaví výsledok v podobe zníženého rastu chĺpkov. Po 12 týždňoch potom výrazne znížený rast. Chĺpky sa navyše stávajú jemnejšími a svetlejšími, takže nie sú veľmi viditeľné. Pokiaľ pravidelnú epiláciu s laserovým prístrojom TrueLife neprerušíte, vaša pokožka nakoniec zostane úplne bez chĺpkov.

Dva režimy na výber

Pri využívaní IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E3 si môžete vybrať z dvoch režimov. Manuálneho a automatického. Prvý z nich využíva jednotlivé záblesky. Je teda vhodný na epiláciu menších a horšie dostupných oblastí, akými je napríklad tvár, členky, podpazušie či oblasť bikín. Druhý, automatický, sa hodí na epiláciu väčších oblastí, napríklad nôh. Pokiaľ sa prístroj pohybuje po pokožke plynule, vydáva záblesky neprerušovane. IPL epilátor TrueLife prepnete po dotknutí pokožky na automatický režim jednoduchým pridržaním tlačidla ovládania na dobu 3 sekúnd.

Laserový epilátor TrueLife je s možnosťou použitia 3 lámp prístrojom 3 v 1

Laserový epilátor TrueLife BELLE IPL E3 je vďaka možnosti použitia 3 lámp prístrojom 3 v 1.HR lampa, ktorá je súčasťou balenia, vás účinne zbaví na dlhú dobu chĺpkov. Keď ju vymeníte za AC lampu (nie je súčasťou balenia), zbaví vás akné a pomôže vám k čistej a hebkej pokožke. A SR lampa (nie je súčasťou balenia) zase vašu pokožku omladí.


IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

TrueIPL® technológia 

Technológia TrueIPL®, ktorou IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3 disponuje, zaistí prerušenie cyklu dorastania chĺpkov. Prístroj TrueLife totiž vďaka nej môže vydávať jemné impulzy svetla až pod povrch pokožky, kde triafajú melanín vo folikule chĺpku.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Epilátor IPL má životnosť až 600 000 zábleskov

Životnosť epilátora IPL TrueLife BELLE IPL E3 je až 600 000 zábleskov, čo zodpovedá asi 15 až 20 rokom používania. Prístroj TrueLife teda môžete bez obáv požičiavať aj kamarátkam.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

IPL metóda je maximálne efektívna a takmer bezbolestná

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3 využíva na odstraňovanie chĺpkov metódu IPL. Jej zásluhou je celý proces epilácie maximálne efektívny a takmer bezbolestný. Odstraňovanie totiž prebieha zahrievaním vlasových cibuliek.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

S IPL epilátorom TrueLife ošetríte všetky časti svojho tela

Už nemusíte utrácať peniaze za drahé salóny. S IPL epilátorom TrueLife BELLE IPL E3 zvládnete v pohodlí domova ošetriť všetky časti svojho tela. Nohy, ruky, tvár aj oblasť bikín.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Technológia SensCool® pre citlivú pokožku

Laserový epilátor TrueLife BELLE IPL E3 môžu využívať aj osoby s citlivou pokožkou. Je totiž vybavený technológiou SensCool®, ktorá pri používaní postráži vašu bezpečnosť.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Môžete si vybrať z dvoch režimov – automatického a manuálneho

Pri využívaní IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E3 si môžete vybrať z dvoch režimov. Automatického a manuálneho. Pri zvolení automatického vydáva prístroj TrueLife záblesk každú sekundu. Je vhodný na epiláciu väčších plôch. Manuálny režim sa zase hodí pre menšie plochy, ako je tvár. Využijete ho tiež na ošetrenie ťažko dostupných miest.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Epilátor IPL TrueLife ponúka výber z 5 intenzít svetla

Úroveň svetla si ľahko nastavíte podľa typu pokožky. Epilátor IPL TrueLife BELLE IPL E3 ukrýva celkom 5 intenzít svetla, z ktorých si pomocou ovládacieho tlačidla vyberiete pre vás práve tú vhodnú.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Automatické vypnutie sa postará o vašu bezpečnosť

O vašu bezpečnosť počas používania IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E3 sa postará automatické vypnutie. Je nastavené tak, aby sa pri zahriatí na 60 °C prístroj TrueLife vypol a nenastalo tak jeho prehriatie.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

So senzorom na ochranu očí

Vďaka zabudovanému bezpečnostnému senzoru sa pri používaní IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E3 nevysielajú záblesky do voľného priestoru. Senzor na ochranu očí sa postará o to, že sa záblesk vyšle iba v prípade, ak sa prístroj TrueLife dotýka pokožky.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Zbavenie chĺpkov s dlhodobým efektom

Pokiaľ hľadáte prístroj, ktorý vašej pokožke zaistí zbavenie chĺpkov s dlhodobým efektom, laserový epilátor TrueLife BELLE IPL E3 pre vás bude tým pravým riešením. Už po 12 týždňoch pravidelných aplikácií dochádza k výrazne zníženému rastu chĺpkov.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Už po 4 týždňoch používania IPL epilátora uvidíte na pokožke prvý žiadaný efekt

Na prvý žiadaný efekt, ktorý bude na vašej pokožke viditeľný, nemusíte dlho čakať. Prejaví sa už po 4 týždňoch používania IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E3.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Jednoduché ovládanie prístroja TrueLife

Na prevádzku laserového epilátora TrueLife BELLE IPL E3 nemusíte dokupovať vosk či pásky. Vystačíte si iba s prístrojom TrueLife, ktorý vyniká jednoduchým ovládaním.

IPL epilátor TrueLife BELLE IPL E3

Epilátor IPL TrueLife BELLE IPL E3 môžete využiť na epiláciu, omladenie a tiež na odstránenie akné

Epilátor IPL TrueLife BELLE IPL E3 je prístrojom 3 v 1. Môžete ho tak využiť na epiláciu a ďalej tiež na omladenie pokožky a na odstránenie akné.


Obsah balenia IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E3

  • Epilátor
  • HR lampa
  • Adaptér
  • Bezpečnostné okuliare
  • Manuál

Parametre a špecifikácia

Určenie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Typ

Typ IPL

Využitie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie UV filter, Vymeniteľný aplikátor s lampou
Obsah balenia Napájací adaptér

Vlastnosti

Počet režimov 5

Farba

Farba Biela

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  TRLEP595
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TLBIPLE3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11