Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TrueLife AquaFloss Compact

4,6 105 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
42,90 €

TrueLife AquaFloss Compact


Elektrická ústna sprcha TrueLife AquaFloss Compact – Pre dokonalý pocit sviežosti v ústach

Nebaví vás neustále chodiť na zubnú hygienu? Môžete mať svoju vlastnú, a to rovno u vás doma. Elektrická ústna sprcha TrueLife AquaFloss Compact vám pomôže získať dokonalý pocit sviežosti v ústach aj zdravé zuby a ďasná. Má totiž trysku, ktorá zmieša vzduch s kvapkami vody a ich prúd pod tlakom vyčistí aj medzizubné priestory a premasíruje ďasná. Dokonalá hygiena bez zubných nití na dokonalý úsmev. 

Elektrická ústna sprcha TrueLife AquaFloss Compact na dokonalé vyčistenie

Po umytí zubov bežnou, ale aj elektrickou kefkou nie je vždy dosiahnuté odstránenie všetkého zubného povlaku a baktérií. Elektrická ústna sprcha TrueLife AquaFloss Compact je určená práve na odstránenie podobných nedokonalostí. Pod tlakom zmesou vzduchu a vody odstráni povlak a vyčistí tiež medzizubné priestory, línie ďasien a zle prístupné miesta. 

Jednoduché ovládanie

Nie je potrebné obávať sa pri ústnej sprche TrueLife AquaFloss Compact nijakých technických pochybení, ovládanie je úplne jednoduché. Zvolíte potrebný tlak, trysku si dáte do úst a stačí stlačiť tlačidlo. Po minúte je hotovo a čisto. 

Minimum návštev zubára

Elektrická ústna sprcha TrueLife AquaFloss Compact vás ochráni pred škodlivými baktériami a súčasne vám ponúkne pocit príjemnej sviežosti. Vďaka precíznej hygiene s touto sprchou sa na preventívne návštevy u zubára budete tešiť. Navyše možno využiť obyčajnú vodu, prípadne ústnu vodu. 

Aké sú hlavné výhody ústnej sprchy TrueLife AquaFloss Compact?

  1. Pomáha prekrviť ďasná
  2. Dokáže ďasná príjemne masírovať a stimulovať
  3. Zvládne prečistiť medzizubné priestory a zničiť baktérie
  4. Ochráni zuby a pomôže pri zápaloch ďasien
  5. Poradí si so zápalmi, kazmi a celkovo zlepší kondíciu úst a ďasien
  6. Zlepší celkovú hygienu úst a odstráni nepríjemný pach
  7. Dokáže čistiť aj zubné strojčeky, korunky a implantáty

Objemná nádržka

Na funkciu sprchy možno naliať do nádržky obyčajnú vodu, prípadne ústnu vodu pre lepší pocit. Zmestí sa do nej 150 ml, čo bude stačiť na vyčistenie celého chrupu. 

Tri varianty tlaku

Pri tryske sa dá nastaviť desať variantov sily tlaku, pod ktorým sa do úst vstrekuje zmes vody a vzduchu. Ak nedokážete správnu úroveň sami určiť, rád vám poradí váš zubár.

Hlavica trysky dočiahne všade

Aby sa hlavica trysky dostala aj do tých najneprístupnejších miest v ústach, je otočná o 360°.

TrueLife – istota kvality

S výrobkami TrueLife máte istotu, že kupujete produkt s garantovanou kvalitou pre bezpečné a kvalitné používanie aj v oblasti dentálnej hygieny.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Stolné

Vlastnosti

Objem nádržky 150 ml (0,15 l)
Vlastnosti Režimy čistenia, Displej
Počet programov 3
Režimy Jednotný prúd, Masážny
Vhodné na Mostíky, Korunky, Strojček na zuby

Balenie

Súčasti balenia Nabíjací stojan
Typy dýz Štandardný
Kód:  TRLUS228
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TLAQFLC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01