Obnoviť stránku

Imaginarium Disco fashion klávesy

Imaginarium Disco fashion klávesy

Máte doma malú spevácku hviezdu? To je určite potrebné mať aj multifunkčné klávesy s disco guľou a slúchadlom s mikrofónom. Malí umelci si tak môžu zložiť vlastnú pesničku, naspievať nové spevácke hity a usporiadať koncert aj so svetelnou show. Disco fashion klávesy prehrávajú rôzne melódie, rytmy aj hudobné nástroje. Klávesy stoja na odnímateľnom stojane, posadiť sa môžu deti na stoličku, ktorá je súčasťou balenia. Disco fashion set rozvíja kognitívne, intelektuálne a sluchové schopnosti a navyše podporí u detí ich vytrvalosť, trpezlivosť a umelecké nadanie. Klávesy hrajú vďaka 4 AA batériám, ktoré nie sú súčasťou balenia. Klávesy sú určené pre deti od 3 rokov. 

Kľúčové vlastnosti Imaginarium Disco fashion kláves

  • Multifunkčné klávesy s disco guľou a slúchadlom s mikrofónom
  • Klávesy prehrávajú melódie, rytmy a hudobné nástroje
  • V balení nájdete aj stojan a stoličku
  • Disco fashion klávesy rozvíjajú umelecké vlohy, kognitívne aj sluchové schopnosti
  • Na hranie sú potrebné 4 AA batérie (nie sú súčasťou balenia)
  • Klávesy sú určené pre deti od 3 rokov

Nie sú to len tak hocijaké klávesy

Klávesy vám ponúkajú tlačidlá pre rôzne hudobné štýly a hudobné nástroje, reguláciu hlasitosti, spomalenie a zrýchlenie prehrávania rytmov, tlačidlá na reprodukciu zvukov sprievodných bubnov, na nahranie a prehranie vlastných skladieb a na prehranie demo skladieb. Klávesy obsahujú aj káblový vstup na pripojenie hudobného prehrávača.  S klávesmi Disco fashion si tak vaše spevácke hviezdy užijú veľa zábavy a určite vás čoskoro potešia svojimi hudobnými výkonmi. 


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA (LR6)
Počet batérií 4 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAnk006675
Produktové číslo:  8428918086237

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19