Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Imaginarium

Imaginarium

Imaginarium – objavte svet detí za dvojitými dverami

Imaginarium je pôvodne španielska značka hračiek, ktoré sa odborne nazývajú inteligentné alebo edukatívne. Je lídrom v dizajne a inováciach a jej portfólio zahŕňa viac ako 72 000 položiek pre deti od 0 do 15 rokov. Produkty Imaginarium sú k dispozícii vo viac ako 30 krajinách sveta a od 1. 6. 2021 sú k dispozícii aj zákazníkom Alza CZ, SK a v ďalších krajinách. Hra je dôležitou súčasťou výchovy dieťaťa –kúpte vašim deťom nápadité hračky, vďaka ktorým budú šikovnejšie, múdrejšie a šťastnejšie. V podstate sa dá povedať, že v ponuke Imaginarium nájdete pre svoje deti hračky, o ktorých sme my rodičia, len snívali.

Imaginarium hračky

Imaginarium – hračky pre malých aj veľkých objaviteľov

Máte doma malého prieskumníka? Čo tak vyraziť s lapačom na lov hmyzu, s vodným periskopom objavovať podvodný svet alebo s domácim teleskopom a planetáriom poznávať hviezdnu galaxiu? Hračky Imaginarium vašim deťom umožnia vyskúšať si, aké by to bolo, premeniť sa na deň na doktora, kuchára, kaderníčku, policajta alebo požiarnika. Nájdite pre svoje zvedavé deti zábavné hračky, ktoré im umožnia splniť ich sny a priania.

Imaginarium fandí športu

Je vaše dieťa plné energie? Naučte sa využiť ju vo svoj prospech. Imaginarium vyrába netradičné športové pomôcky, medzi ktorými nájdete napríklad kolieskové korčule s dvoma podpornými kolieskami vzadu, upravenú športovú výbavu pre juniorov alebo odrážadlo s prídavnými pedálmi, ktorými ho premeníte na prvý bicykel, až príde čas. Objavte zážitkovú líniu pre vás aj vaše deti pre chvíle spoločného hrania, na ktoré nikdy nezabudnete.

Imaginarium sport
Imaginarium hra

Imaginarium podporuje detské talenty

Máte doma malého umelca? S mikrofónom v ruke, s krásnym výkresom, za pianom, s fotoaparátom alebo na tanečnom parkete? Imaginarium rozvíja detské talenty a nadanie. Objavte pre svoje deti kolekciu hudobných nástrojov pre najmenších s jednoduchou učebnou metódou bez nutnosti poznať noty, alebo kreatívne dielničky pre šikovné ručičky.

Spresniť parametre
37 položiek
Imaginarium Kaskadérske auto - Auto
Imaginarium Kaskadérske auto
28,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Kúpiť s kódom ALZADNI50 14,45 €
Auto od 6 rokov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14