Refresh the page

News

Syndróm náhleho úmrtia novorodenca

Syndróm náhleho úmrtia novorodenca (SIDS) je neočakávaná smrť novorodenca bez zjavnej príčiny, najčastejšie v prvom roku života. Pre elimináciu a zníženie rizika SIDS je dôležité dbať na bezpečný spánok bábätka a minimalizovať prípadné rizikové faktory.

Corsair iCUE LINK: Nová generácia v organizácii káblov? (RECENZIA A NÁVOD)

Možnosti cable manažmentu a jeho praktické vyhotovenie sú snáď tou najmenej záživnou časťou pri stavbe nového počítača. Pokiaľ poriadne nepremyslíte výber PC skrine, ale aj všetkých ostatných komponentov, môžete si poriadne zavariť. A ruku na srdce, taká vec sa nedá vopred premyslieť na sto percent nikdy. Vecí, ktoré vás môžu zradiť, je celá hromada. Našťastie je tu Corsair so svojím systémom iCUE LINK, ktorý drvivú väčšinu nástrah eliminuje. Ako to vyzerá a ako to v praxi funguje? Poďme na to!

Na čo slúžia domáce DNA testy?

Domáce DNA testy sa stali v posledných rokoch veľmi populárne. Vďaka technologickému pokroku sú teraz cenovo dostupnejšie a ľahšie použiteľné ako kedykoľvek predtým. Ale na čo vlastne tieto DNA testy slúžia a čo všetko môžu odhaliť?

Rad Oppo Reno12 (PREVIEW): Ktorý vybrať? Majú mnoho spoločného, ale aj svoje odlišnosti

Keď na trh príde trojica príbuzných telefónov, občas môže byť ťažké si vybrať. Už čoskoro na náš trh zavítajú traja členovia rodiny Oppo Reno12 a my sme sa pozreli na to, čím si chcú získať našu priazeň, aj na to, čím sa medzi sebou odlišujú.

ASUS ExpertBook B5 ako ideálny pracovný notebook!

Technológie sa neustále vyvíjajú, a preto je dôležité mať k dispozícii nástroje, ktoré vám umožnia byť o krok vpred. Notebook ASUS ExpertBook B5 (B5604) je perfektným príkladom takéhoto zariadenia. Tento laptop kombinuje elegantný dizajn, vysoký výkon a pokročilé funkcie, ktoré ocení každý profesionál. Poďme sa pozrieť, čo tento notebook ponúka a prečo by mal byť vašou prvou voľbou na každodennú prácu!

Inteligentné ponožky Owlet: napíšte recenziu a získajte voucher na ďalší nákup

Motorola Edge 50 Ultra (RECENZIA): Elegancia, skvelý foťák a výkon takmer bez výhrad

Veľmi nároční používatelia by mali spozornieť. Motorola totiž vo svojom rade Edge 50 ponúka aj model Ultra. A ten už je naozaj vrcholným smartfónom, ktorý je schopný mnohého. My sme telefón otestovali a naše poznatky prinášame v recenzii. Poďme ho preklepnúť.

Vivo V40 a V40 Lite (PREVIEW): Dva nové prírastky s pokročilými fotoaparátmi aj dobrou výbavou

Spoločnosť Vivo predstavila dva nové smartfóny, Vivo V40 a V40 Lite, ktoré sľubujú pokročilé funkcie pri fotoaparáte pod patronátom spoločnosti Zeiss aj atraktívny dizajn za dostupnú cenu. Zároveň chce dvojica lákať aj kvalitnými displejmi, veľkými batériami či dostupnou cenou.

Kto je dula a kto pôrodná asistentka?

V súčasnosti sa mnoho budúcich mamičiek zaujíma o podporu a starostlivosť nielen v priebehu tehotenstva, ale aj počas pôrodu a po ňom. V tejto súvislosti sa stále častejšie diskutuje o dulách a pôrodných asistentkách, avšak často dochádza k zámene ich funkcií a rolí. V našom článku si vysvetlíme, kto je dula a kto je pôrodná asistentka, aké sú ich úlohy, koľko stoja ich služby a aké možnosti starostlivosti poskytujú dula a pôrodná asistentka.

Domáce spotrebiče MORA: napíšte recenziu a získajte 20 € na ďalší nákup

Predstavujeme zariadenie Surface Pro a Surface Laptop s AI

Začína sa písať nová éra umelej inteligencie. Najrýchlejšie a najinteligentnejšie počítače so systémom Windows sú konečne tu. Ide o Microsoft Surface Pro a Surface Laptop, ktoré predstavujú novú triedu počítačov nazvanú Copilot+ PC. Čím sú jedinečné? A prečo si ich budete chcieť okamžite objednať?

Získajte voucher za nákup a recenziu smartfónu OPPO Reno12

Zaobstarajte si nový smartphone radu Oppo Reno12, napíšte naň recenziu a získate voucher na ďalší nákup v hodnote až 40 €.

K nákupu retro chladničky Amica získate praktický darček

Retro je v módě, a to platí i v oblasti domácích spotřebičů. Největší oblibě se mezi nimi jednoznačně těší stylové chladničky, které potěší nejen neotřelým designem, ale i moderními funkcemi. Pokud i vaše srdce zatoužilo po tomto designovém kousku, jistě vás potěší akce, kterou si pro své zákazníky připravila značka Amica.

Honor Magic V Flip (PREVIEW): Skladacie véčko s obrím vonkajším displejom a lákavou cenou

Honor uvádza svoj prvý skladací telefón typu flip, Honor Magic V Flip. Tento dlho očakávaný prírastok do rodiny skladacích telefónov bol predstavený na špeciálnej akcii Technology Fashion Show v Šanghaji. Jedným z ťahákov by mala byť pomerne prijateľná cena.

Ako vybrať cylindrickú vložku (NÁVOD)

Potrebujete vymeniť starú cylindrickú vložku za novú? Premýšľate, ktorú zvoliť, aby presne pasovala do vašich dverí? Prichádzame s radou, ako vybrať cylindrickú vložku, vrátane postupu na zmeranie konkrétnych rozmerov. S pomocou nášho návodu si vyberiete tú správnu cylindrickú vložku!

Rekordný displej a výkon aj pre hráčov. Realme GT 6 a GT 6T majú takmer parametre vlajok, zároveň ale férovú cenu

Značka Realme sa vyznačuje smartfónmi s maximálnou možnou výbavou pri zachovaní čo najnižšej ceny. Hráči budú mať na výber medzi dvojicou nových modelov, ktoré excelujú výkonom, fotoaparátmi, ale aj výdržou na batériu a nabíjaním.

Doom: The Dark Ages – Všetko, čo potrebujete vedieť

Legendárny Doom sa vracia do akcie. Najnovší diel slávnej série, ktorý bol nejaký čas známy pod kódovým označením Doom Year Zero, so sebou trochu nečakane prináša stredovekú štylizáciu, aj keď sa palných zbraní rozhodne nevzdáme. Čo všetko zatiaľ o titule Doom: The Dark Ages vieme, sa dozviete v našom článku.

Rýchle nabíjanie aj jeden už takmer raritný prvok. OnePlus Nord CE 4 Lite 5G chce bodovať v strednej triede

Používatelia hladní po čo možno najlepších parametroch telefónu so stále dobre prístupnou cenovkou majú teraz na výber ďalšieho adepta. OnePlus Nord CE 4 Lite 5G sa nemusí zapáčiť úplne každému, avšak niektoré jeho parametre sú vyšperkované.

Kúpte si telefón radu Motorola Edge 50, napíšte naň recenziu a získajte voucher na ďalší nákup

Zapojte sa do súťaže s telefónmi Motorola. Zakúpte si jeden z vybraných telefónov, napíšte recenziu a získajte voucher na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia sa vzťahuje na prvých 20 zákazníkov a je obmedzená časovo pre každý smartfón Motorola. Akcia sa vzťahuje na telefóny Motorola 50 Edge Pro, Motorola Edge 50 Fusion a Motorola Edge 50 Ultra

Diablo 4: Vessel of Hatred – Všetko, čo potrebujete vedieť

Platené DLC Vessel of Hatred pre akčné RPG Diablo 4 dorazí v priebehu októbra 2024 na obrazovky našich PC a herných konzol. Aké novinky do hry toto rozšírenie prinesie a ďalšie dôležité informácie, nájdete v našom článku.
20 More...

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB06