Obnoviť stránku

Toshiba Portégé Z10T-A-10M

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Portégé Z10T-A-10M

Ak hľadáte synonymum pre ultraprenosné zariadenie, ktoré vás ale nebude brzdiť slabým výkonom, potom je ním práve tablet PC Toshiba Portégé Z10T-A. Dokonale prispôsobiteľné zariadenie v sebe kombinuje ultrabook a tablet. Odolné šasi pripravené na každodennú záťaž bolo testované v najprísnejších podmienkach. Klávesnica odolná proti poliatiu poskytuje čas na vypnutie notebooku, bez toho aby došlo ku katastrofe. Test odolnosti bol zameraný aj na pád z výšky 75 cm, takže sa nemusíte obávať straty dát, ak vám zariadenie vykĺzne z ruky.
Na písanie dokumentov, e-mailov je vhodnejšie využiť prístroj ako notebook s klávesnicou, ktorá je navyše podsvietená pre pohodlnejšiu prácu v noci. Klávesnicu je možné ale jednoducho odpojiť a razom pred sebou máte tablet na prehliadanie webového obsahu, prechádzanie fotografií a ďalšie obľúbené činnosti, ktoré je pohodlnejšie ovládať pomocou dotykovej obrazovky.Dotykový displej vám ponúkne vysoký jas a rozlíšenie Full HD, takže na 11,6 " uhlopriečke si užijete jemný obraz. S technológiou IPS si navyše môžete byť istí skvelou viditeľnosťou obsahu aj z veľkých uhlov. Veľkosť obrazovky je ako stvorená pre zapisovanie poznámok, pri ktorom oceníte priložený stylus.
Najdôležitejším prvkom je procesor, ktorý pochádza z architektúry Ivy Bridge. Je ním Intel Core i5 3439, ktorý svojou frekvenciou až 2,3 GHz a dvoma jadrami dodáva dostatočnú hnaciu silu aj pri behu viacerých aplikácií súčasne. V púzdre spolu s procesorom drieme aj grafický čip Intel HD Graphics 4000, ktorý si poradí predovšetkým s bežnou grafikou napr. pri prezentáciách, ale poradí si aj s filmami vo vysokom rozlíšení. Rýchly disk SSD s kapacitou 256 GB slúži pre ukladanie všetkých vašich dát a navyše znateľne urýchľuje chod celého systému vďaka niekoľkonásobne vyšším rýchlostiam oproti klasickým plotnovým diskom. Operačný systém Windows 8 Pre prichádza s novým zábavným prostredím Metro, Ktoré je stavané priamo pre dotykové ovládanie.
Neobmedzené možnosti pripojenia ponúkajú množstvo portov aj bezdrôtových technológií. Bleskové prenosy dát poskytne USB 3.0 konektor, vedľa ktorého nájdete aj jeho predchodcu USB 2.0. S bezdrôtovou technológiou Bluetooth jednoducho spárujete svoje mobilné zariadenia. Pre pripojenie k internetu máte k dispozícii WiFi adaptér, ktorý dopĺňa 3G/LTE modem, takže môžete byť online kedykoľvek a kdekoľvek pri dostatočnom pokrytí signálom. Vďaka dvom webkamerám (3 MPx a 1 MPx) tak možno byť v neustálom kontakte s kolegami aj so svojimi blízkymi. Tablet je vybavený aj technológiou WiDi, Ktorá umožňuje bezdrôtový prenos obrazu na veľkú televíziu, ale nechýba ani HDMI a micro HDMI, čo dáva spolu s ostatnými konektormi a technológiami takmer neobmedzené možnosti konektivity.
 

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,3 GHz (2 300 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1 Pro

Pevný disk

SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 4,9 h

Konštrukcia

Konvertibilita Oddeliteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 1,45 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA, Micro HDMI
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 299 mm
Hĺbka 220,5 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NV100j5
Produktové číslo:  PT132E-00X01NCZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18