Obnoviť stránku

Topdon TCView TC002 termálna infrakamera

4,5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
254,90 €

Topdon TCView TC002 termálna infrakamera

Urobte z vášho smartfónu inteligentnú termokameru

Urobte z vášho smartfónu s USB-C portom vreckovú termokameru. Topdon TCView TC002 jednoducho pripojíte k vášmu telefónu a vy môžete ihneď zhotovovať termo snímky čohokoľvek budete potrebovať. Odhaľte napríklad tepelné úniky vo vašej domácnosti a ušetrite peniaze. V spolupráci s aplikáciou Thermal Imaging App si môžete prezerať urobené snímky s hodnotami v reálnom čase, vytvárať grafy s vývojom teploty a mnoho ďalšieho. Topdon TCView TC002 pracuje v rozsahu teplôt od -20 do 550 °C. Termokamera je kompatibilná s mobilnými telefónmi so systémom iOS.

Vysoká miera detailov aj čistota zobrazenia

Termokamera Topdon TCView TC002 zvláda meranie v rozsahu od -20 °C do 550 °C. Ľahko ju tak môžete použiť na meranie teploty predmetov a rôznych povrchov, detekovať únik tepla a pod. Devízou termokamery je čistota zobrazenia s veľmi vysokým IR rozlíšením 256 × 192 px.

Kompatibilný so systémom iOS

Termokameru Topdon TCView je možné prepojiť s vašim mobilným telefón se systémom iOS. V aplikácii Thermal Imaging App si môžete prezerať termo snímky v reálnom čase aj s aktuálnymi teplotami. Následne môžete vytvárať presné teplotné grafy. Upraviť je možné aj teplotný rozsah merania, a to napríklad na priamke, niekoľkých priamkach, vo vybranej oblasti alebo hneď na niekoľkých bodoch súčasne. Aplikácia je k dispozícii aj v češtine.

Rôzne metódy merania

V aplikácii si môžete ručne vybrať z troch rozmerov na kontrolu teploty:

  • BOD / ČIARA (s najvyšším a najnižším nameraným údajom)
  • POVRCH (s najvyšším a najnižším nameraným údajom)

Výrobca použil pri termokamere Topdon TCView TC002 unikátnu technológiu vylepšenia obrazu, vďaka ktorej obsahuje 11 druhov farebných paliet s možnosťou úpravy ostrosti, kontrastu aj zobrazenia obrazu v obraze. Navyše budete môcť upraviť aj ostrosť a kontrast termogramu.

Topdon TCView TC002 meria presne

Topdon TCView TC002 je vhodný na meranie teploty na rôznych miestach vďaka širokému rozsahu meraní od -20 °C až do 550 °C. Maximálna hodnota odchýlky merania dosahuje iba ±2 °C alebo 2 % maximálnej teploty. Topdon TCView TC002 dokáže zmerať teplotu s presnosťou na 0,1 °C (možnosť zobrazovania teploty aj vo Fahrenheitoch). Pri termokamere je možné nastaviť maximálne a minimálne teplotné limity.

Termokameru Topdon je možné použiť kdekoľvek

Topdon TCView TC002 je skvelým nástrojom pre domácich majstrov i profesionálov. Môžete s ňou kontrolovať potrubie a detekovať únik vody alebo tepla. Rovnako dobre poslúži aj na kontrolu elektrických zásuviek, domácich spotrebičov, vďaka čomu je možné odhaliť ich možné prehrievanie. Termokameru Topdon TCView TC002 ocenia aj profesionáli v autoopravovniach, servisoch alebo osoby pracujúce v poľnohospodárstve a ďalších odvetviach.

Kompaktné rozmery uľahčia používanie termokamery

Topdon TCView TC002 má kompaktné rozmery (7,1 × 4,2 × 1,4 cm) a váži iba 30 gramov. Práve preto ju možno ľahko použiť aj s iPhonmi a iPadmi. Hliníkové puzdro poskytne ochranu proti pádom. Keďže sa termokamera Topdon TCView TC002 pripája priamo k vášmu zariadeniu, nie je potrebné, aby mala vlastné napájanie. Nízka spotreba energie 0,35 W zaisťuje dlhšiu životnosť batérie s 4-7 hodinami používania na zariadeniach s batériou 3 000 – 5 000 mAh.

Kľúčové vlastnosti termokamery Topdon TCView TC002

  • Termokamera Topdon TCView TC002 umožní presné meranie teploty
  • Rozsah merania od -20 °C do 550 °C
  • Prednastavený teplotný rozsah slúžiaci na automatickú detekciu a hlásenie abnormálnych teplôt
  • Údaje o teplote je možné zaznamenať pomocou aplikácie a zobraziť graf teploty v reálnom čase
  • Všetky údaje sa zobrazia na prehľadnom displeji s rozlíšením 256 × 192 px
  • Odolné hliníkové puzdro odolá pádu až z 1 metra
  • Kompaktné prevedenie umožní termokameru Topdon TCView TC002 ľahko prenášať
  • Ideálne na detekciu úniku tepla z obytných priestorov, opravy v domácnostiach, poľnohospodárstve i servisoch.
  • Aplikácia v češtine na prepojenie s mobilnými telefónmi, PC aj notebookmi na stiahnutie TU

Parametre a špecifikácia

Konektor

Konektory Lightning port
Kód:  VKNGk2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TCVIEW02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18