Obnoviť stránku

TOPDON PulseQ AC Home – 22 kW

Garancia najlepšej ceny
767,90 €

TOPDON PulseQ AC Home – 22 kW

Moderné a rýchle nabíjanie elektromobilov doma, v pohodlí 

Chcete si dopriať komfort nabíjania automobilu doma, v pohodlí a nespoliehať sa na nabíjacie stanice vo svojom okolí? TOPDON PulseQ AC Home poskytuje vysoký nabíjací výkon, 22 kW, vďaka čomu ľahko nabijete automobil doma. Nabíjačka je navrhnutá s ohľadom na jednoduchú inštaláciu a praktické každodenné používanie. TOPDON PulseQ AC Home disponuje modernými bezpečnostnými prvkami, medzi ktoré patria ochrana pred prepätím, skratom i prehriatím. V priebehu nabíjania sa tak nemusíte ničoho obávať. Nabíjačka TOPDON je kompatibilná s väčšinou bežných elektromobilov na súčasnom trhu. S TOPDON PulseQ AC Home budete mať elektromobil vždy pripravený na ďalšiu jazdu.

Nabíjacia stanica má konektor IEC62196-2 typ 2

Na nabíjanie využíva TOPDON PulseQ AC Home konektor Type 2 (IEC62196-2), ktorý spĺňa európsky štandard na nabíjanie elektromobilov AC nabíjačkami. Konektor má sedem pinov, ktoré umožňujú prenos elektrickej energie a komunikáciu medzi nabíjačkou a elektromobilom. Tento typ konektora navyše zaisťuje, aby bola nabíjacia stanica TOPDON PulseQ AC Home kompatibilná s väčšinou elektromobilov na trhu. PulseQ AC Home podporuje vysoké nabíjacie výkony na rýchle a praktické nabíjanie.

Lepší prehľad o nabíjaní v aplikácii

Prostredníctvom smartelefónu a sprievodnej aplikácie možno TOPDON PulseQ AC Home pripojiť na domácu sieť wifi. V nej môžete ovládať nabíjanie na diaľku. Pokiaľ to administrátor (prvý registrovaný používateľ) dovolí, môže byť nabíjacia stanica PulseQ AC Home ovládaná aj viacerými používateľmi zároveň.

Aplikácia umožňuje množstvo vecí

V aplikácii si ľahko zobrazíte informácie o procese nabíjania v reálnom čase, zistíte, akým výkonom práve nabíjate alebo akú dojazdovú vzdialenosť ste dobili. Na nabíjačke PulseQ AC Home možno prúd nastaviť v aplikácii od 6 do 32 A. Dobíjanie je možné aj plánovať, to ak by ste chceli využiť napríklad lacnejšiu tarifu elektrickej energie v noci. Jednu nabíjačku PulseQ AC Home je možné obsluhovať z viacerých zariadení.

Plug-and-Play, App Control a RFID čítačka

Nabíjačku PulseQ AC Home je možné ovládať hneď niekoľkými rôznymi spôsobmi:

  • Plug-and-Play nabíjačku PulseQ AC Home stačí iba pripojiť k automobilu, zapnúť ju a cyklus nabíjania sa spustí automaticky.
  • App Control  v aplikácii pre Android a iOS môžete nabíjačku PulseQ AC Home ovládať aj sledovať priebeh nabíjania. Je nutné byť pripojený na internet.
  • RFID čítačka prostredníctvom špeciálnej čítačky je možné aktivovať nabíjanie bezkontaktnou kartou alebo iným identifikačným médiom s RFID technológiou. Preto môže nabíjačka PulseQ AC Home slúžiť v súkromných garážach alebo na parkovacích miestach s obmedzeným prístupom.

TOPDON PulseQ AC Home má kompaktné vyhotovenie a ľahko sa inštaluje

Aj napriek vysokému výkonu má nabíjacia stanica PulseQ AC Home kompaktné rozmery a vyniká jednoduchým dizajnom a jednoduchou inštaláciou. Vďaka použitiu odolného a ohňovzdorného materiálu môže PulseQ AC Home pracovať pri teplotách od -30 °C do 55 °C a vlhkosti vzduchu až 95 %. Nabíjacia stanica má prachovzdorné a vodoodolné vyhotovenie so stupňom ochrany IP65 a IK10. Preto je PulseQ AC Home vhodná na vnútorné aj vonkajšie použitie. Samotná životnosť použitého konektora je stanovená až na 10 000 použití. Robustný nabíjací kábel z PVC a medi dokáže pojať až 32 A prúd. Celková dĺžka kábla je 5 m, takže elektromobil môžete pohodlne nabíjať. Prebytočný kábel je možné omotať okolo držiaka, ktorý je súčasťou balenia nabíjačky PulseQ AC Home.

Nabíjacia stanica so sériou bezpečnostných prvkov

PulseQ AC Home oplýva bezpečnostnými prvkami, ktoré umožňujú pohodlné a bezstarostné nabíjanie. Pracovná teplota je -30 až 55 °C. Počítať môžete s:

  • ochranou proti podpätiu
  • ochranou proti prepätiu
  • ochranou proti preťaženiu
  • ochranou proti skratu
  • uzemnením
  • stupňom ochrany IP65 a IK10

Kľúčové vlastnosti nabíjacej stanice TOPDON PulseQ AC Home

  • Nabíjanie cez aplikáciu, Plug-and-Play či RFID
  • Ukazovatele stavu LED (pohotovostný režim, nabíjanie, chyba a sieťové pripojenie
  • Vstupné/výstupné napätie: 400 V
  • PulseQ AC Home umožňuje nastaviť hodnotu prúdu v rozmedzí 6 – 32 A
  • Na nabíjanie sa používa konektor IEC 62196-2 Type 2; spĺňa európsky štandard na nabíjanie
  • Pracovná teplota -30 až 55 °C
  • Vodoodolné vyhotovenie so stupňom ochrany IP65 a IK10
  • Dĺžka kábla dosahuje 5 m
  • Kábel je možné omotať okolo držiaka, ktorý je súčasťou balenia
  • Na pripojenie PulseQ AC Home 22 kW do rozvodnej skrine použite poistku 40A 3P, aby ste zaistili bezpečný priebeh nabíjania elektromobilu
  • Aplikácia v češtine na prepojenie s mobilnými telefónmi, PC aj notebookmi na stiahnutie TU

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ konektora Typ 2
Maximálny výkon 22 kW
Maximálny prúd 32 A
Dĺžka kábla 5 m
Napätie 400 V
Počet fází 3

nabíjacia stanica

Typ Wallbox
Počet zásuviek 1
Minimálna pracovná teplota -30 °C
Maximálna pracovná teplota 55 °C
Typ prúdového chrániča a
Stupeň krytia IP65
Vlastnosti a funkcie Ovládanie cez mobilnú aplikáciu, Nastavenie dobíjacieho prúdu, LED signalizácia
Autentizácia RFID, Aplikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 cm
Výška 31 cm
Hĺbka 9,5 cm
Hmotnosť 7 000 g
Kód:  AUPR58720
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PulseQ22kW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18