Obnoviť stránku

TOPDON PulseQ AC Home – 11 kW

Garancia najlepšej ceny
669,90 €

TOPDON PulseQ AC Home – 11 kW

Moderné a rýchle nabíjanie elektromobilov v pohodlí domova

Chcete si dopriať komfort nabíjania svojho automobilu v pohodlí domova a nespoliehať sa na nabíjacie stanice vo svojom okolí? TOPDON PulseQ AC Home poskytne vysoký nabíjací výkon 11 kW, vďaka čomu ľahko nabijete svoj automobil doma. Nabíjačka bola navrhnutá s ohľadom na jednoduchú inštaláciu a pohodlné každodenné používanie. TOPDON PulseQ AC Home disponuje modernými bezpečnostnými prvkami, medzi ktoré patria ochrana pred prepätím, skratom i prehriatím. V priebehu nabíjania sa tak nemusíte ničoho obávať. Nabíjačka TOPDON je kompatibilná s väčšinou bežných elektromobilov na súčasnom trhu. S TOPDON PulseQ AC Home budete mať svoj elektromobil vždy pripravený na ďalšiu jazdu.

Nabíjacia stanica má konektor IEC62196-2 typ 2

Na nabíjanie využíva TOPDON PulseQ AC Home konektor Type 2 (IEC62196-2), ktorý spĺňa európsky štandard na nabíjanie elektromobilov pomocou AC nabíjačiek. Konektor oplýva siedmimi pinmi, ktoré umožňujú prenos elektrickej energie a komunikáciu medzi nabíjačkou a elektromobilom. Tento typ konektora navyše zaisťuje, že je nabíjacia stanica TOPDON PulseQ AC Home kompatibilná s väčšinou elektromobilov na trhu. PulseQ AC Home podporuje vysoké nabíjacie výkony na rýchle a pohodlné nabíjanie.

Lepší prehľad o nabíjaní v aplikácii

Prostredníctvom smart telefónu a sprievodnej aplikácie, je možné pripojiť TOPDON PulseQ AC Home k vašej domácej Wi-Fi sieti. V nej môžete spravovať nabíjanie na diaľku. Pokiaľ to administrátor (prvý registrovaný užívateľ) dovolí, môže byť nabíjacia stanica PulseQ AC Home ovládaná aj viacerými užívateľmi zároveň.

Aplikácia umožňuje množstvo vecí

V aplikácii si ľahko zobrazíte informácie o procese nabíjania v reálnom čase, zistíte, akým výkonom práve nabíjate alebo akú dojazdovú vzdialenosť ste dobili. Prúd je možné pre nabíjačku PulseQ AC Home v aplikácii nastaviť od 6 do 32 A. Dobíjanie je možné aj plánovať, to ak by ste chceli využiť napríklad lacnejšiu tarifu elektrickej energie v noci. Jednu nabíjačku PulseQ AC Home je možné obsluhovať z viacerých zariadení.

Plug-and-Play, App Control a RFID čítačka

Nabíjačku PulseQ AC Home je možné ovládať hneď niekoľkými rôznymi spôsobmi:

  • Plug-and-Play nabíjačku PulseQ AC Home stačí iba pripojiť k automobilu, zapnúť ju a cyklus nabíjania sa spustí automaticky.
  • App Control v aplikácii pre Android a iOS môžete nabíjačku PulseQ AC Home ovládať aj sledovať priebeh nabíjania. Je nutné byť pripojený k internetu.
  • RFID čítačka prostredníctvom špeciálnej čítačky je možné aktivovať nabíjanie pomocou bezkontaktnej karty alebo iného identifikačného média s RFID technológiou. Preto môže nabíjačka PulseQ AC Home slúžiť v súkromných garážach alebo na parkovacích miestach s obmedzeným prístupom.

TOPDON PulseQ AC Home má kompaktné prevedenie a ľahko sa inštaluje

Aj napriek vysokému výkonu má nabíjacia stanica PulseQ AC Home kompaktné rozmery a vyniká jednoduchým dizajnom a jednoduchou inštaláciou. Vďaka použitiu odolného a ohňovzdorného materiálu môže PulseQ AC Home pracovať pri teplotách od -30 °C do 55 °C a vo vlhkosti vzduchu až 95 %. Nabíjacia stanica má prachovzdorné a vodoodolné prevedenie so stupňom ochrany IP65 a IK10.  Preto je PulseQ AC Home vhodná na vnútorné aj vonkajšie použitie. Samotná životnosť použitého konektora je stanovená až na 10 000 použití. Robustný nabíjací kábel z PVC a medi dokáže pojať až 32 A prúd. Celková dĺžka kábla je 7,5 m,  takže môžete pohodlne nabíjať svoj elektromobil. Prebytočný kábel je možné omotať okolo držiaka, ktorý je súčasťou balenia nabíjačky PulseQ AC Home.

Nabíjacia stanica so sériou bezpečnostných prvkov

PulseQ AC Home oplýva bezpečnostnými prvkami, ktoré vám umožnia pohodlné a bezstarostné nabíjanie. Pracovná teplota je -30 až 55 °C. Počítať môžete s:

  • Ochrana proti podpätiu
  • Ochrana proti prepätiu
  • Ochrana proti preťaženiu
  • Ochrana proti skratu
  • Uzemnenie
  • Stupeň ochrany IP65 a IK10

Kľúčové vlastnosti nabíjacej stanice TOPDON PulseQ AC Home

  • Nabíjanie cez aplikáciu, Plug-and-Play či RFID
  • LED ukazovatele stavu (pohotovostný režim, nabíjanie, chyba a sieťové pripojenie
  • Vstupné / výstupné napätie 400 V
  • PulseQ AC Home umožní nastaviť hodnotu prúdu v rozmedzí 6 – 32 A
  • Na nabíjanie sa používa konektor IEC 62196-2 Type 2; spĺňa európsky štandard na nabíjanie
  • Pracovná teplota -30 až 55 °C
  • Vodoodolné prevedenie so stupňom ochrany IP65 a IK10
  • Dĺžka kábla dosahuje 7,5 m
  • Kábel je možné omotať okolo držiaka, ktorý je súčasťou balenia
  • Pre pripojenie PulseQ AC Home – 11 kW do rozvodnej skrine použite poistku 20 A 3P, aby ste zaistili bezpečný priebeh nabíjania elektromobilu
  • Aplikácia v češtine na prepojenie s mobilnými telefónmi, PC aj notebookmi na stiahnutie TU

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ konektora Typ 2
Maximálny výkon 11 kW
Maximálny prúd 16 A
Dĺžka kábla 5 m
Napätie 400 V
Počet fází 3

nabíjacia stanica

Typ Wallbox
Počet zásuviek 1
Minimálna pracovná teplota -30 °C
Maximálna pracovná teplota 55 °C
Typ prúdového chrániča a
Stupeň krytia IP65
Vlastnosti a funkcie Ovládanie cez mobilnú aplikáciu, Nastavenie dobíjacieho prúdu, LED signalizácia
Autentizácia RFID, Aplikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 cm
Výška 31 cm
Hĺbka 9,5 cm
Hmotnosť 7 000 g
Kód:  AUPR58719
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PulseQ11kW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01