Obnoviť stránku

Tognana

Tognana: riad a kuchynské potreby v rytme Talianska

Počiatky rodinnej firmy Tognana siahajú až do roku 1775, kedy začala vyrábať tehly. Od roku 1946 až dodnes sa táto spoločnosť zameriava predovšetkým na produkciu keramických výrobkov a porcelánu, ktoré vyrábajú tradičnými metódami. Tognana je dnes jednotkou na trhu s keramickým riadom a jedným z popredných výrobcov vysokokvalitného porcelánového riadu. Tým však sortiment nekončí. V ponuke nájdete okrem riadu na stolovanie aj kvalitné Tognana hrnce, panvice, kanvice, mixéry a mnoho ďalšieho. Všetky výrobky navyše prichádzajú zabalené v štýlovom talianskom dizajne. 

Taliansky dizajn Tognana

Tognana predstavuje elegantný taliansky dizajn

Kvalita, tradícia a kreativita typické pre taliansky dizajn sú stálymi rysmi Tognana kolekcií. Už viac ako 75 rokov sa vo vzhľade výrobkov odráža étos „Made in Italy”, ktorý umožňuje zachovávať pôvodný dizajnový charakter, a zároveň držať krok s novými trendmi. Spájame tradičnú remeselnú zručnosť s modernými technológiami a vytvárame tvary a farby, ktoré sa vždy vymykajú bežným zvyklostiam. Taliansky dizajn prináša vášeň a zmysel pre detail, vďaka ktorým elegantne obohatí akúkoľvek miestnosť v domácnosti. 

Rozmanité Tognana hrnčeky a kávové servisy

Klasické hrnčeky na kávu Tognana z poctivej keramiky alebo kvalitného porcelánu môžete vyberať v najrôznejších dizajnoch od tých najelegantnejších až po retro súpravy. Môžete si tiež zvoliť vyhovujúcu veľkosť šálok napríklad s objemom 100 ml na espresso alebo napríklad 390 ml na latte macchiato. K dispozícii sú aj rôzne kompletné kávové servisy so šálkami, podšálkami a kanvičkou. Tie poslúžia nielen na vychutnávanie výbornej kávy, ale môžu tiež dozdobiť váš interiér. 

Tognana hrnčeky a kávové servisy
Tognana misky a jedálenské súpravy

Tognana misky a jedálenské súpravy

Tognana misky a jedálenské súpravy prichádzajú so všetkými charakteristickými vlastnosťami riadu tejto značky. Spoľahnite sa tak na prvotriednu kvalitu spracovania aj výdrž a nebojte sa popustiť uzdu vašej kreativite s našou širokou ponukou. Kombinujte dekoratívne misky na jedlo so všemožnými vzormi, praktické misky na varenie, taniere, esteticky tvarované sklo v podobe karáf a džbánov alebo si zaobstarajte rovno celé jedálenské súpravy v jednotnom štýle. 

Kuchynské potreby Tognana na varenie a pečenie

Preskúmajte aj náš široký sortiment kuchynských potrieb na varenie a pečenie. Ponúkame napríklad Tognana hrnce, panvice, grilovacie panvice alebo formy, pekáče aj plechy do rúry, ktoré vám spríjemnia prípravu vašich obľúbených jedál. Všetok riad na varenie a pečenie zaručuje vynikajúce výsledky prípravy pokrmov vďaka špičkovým nepriľnavým materiálom, ako je keramika alebo nehrdzavejúca oceľ. 

Kuchynské potreby Tognana – hrnce, panvice, plechy
Kanvica na čaj a moka kávovary Tognana

Praktické kanvice na čaj a moka kávovary Tognana

Okrem samotného servírovania kávy do dizajnových šálok sa Tognana postará aj o jej starostlivú prípravu. Na tieto účely sú v ponuke naše praktické moka kávovary, v ktorých budete môcť pripraviť aj tri porcie naraz, takže ľahko obslúžite každú návštevu. A pokiaľ práve nemáte chuť na kávu, ale chceli by ste usporiadať čajový večierok, potom sú k dispozícii Tognana kanvice na čaj z porcelánu, ktoré je možné dokonca umývať v umývačke riadu. 

Mixéry Tognana vhodné na každú príležitosť

Aby bola príprava jedla ešte rýchlejšia a jednoduchšia, na scénu prichádzajú aj mixéry Tognana, s pomocou ktorých budete môcť s ľahkosťou mixovať, sekať alebo šľahať potrebné ingrediencie. Kolekcia mixérov je k dispozícii v modernom dizajne a všetky modely sú navyše navrhnuté tak, aby boli ergonomické a čo najľahšie. Vďaka bezdrôtovému napájaniu sa potom pri práci s nimi budete môcť voľne pohybovať po priestore. 

Mixéry Tognana
Spresniť parametre
380 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19