Obnoviť stránku

TIERRA VERDE

Tierra verde

TIERRA VERDE: Ekodrogéria z Moravy

Česká spoločnosť TIERRA VERDE v Popůvkach pri Brne vyvíja a vyrába ekologickú drogériu a kozmetiku. Vďaka starostlivému výberu surovín sú produkty vhodné aj pre domácnosti s malými deťmi a alergikmi. Najnižšiu možnú ekologickú stopu väčšiny produktov potvrdzuje prísny medzinárodný certifikát Ecogarantie, ktorý zaručuje aj BIO kvalitu použitých rastlinných ingrediencií (ak existuje) a rešpektovanie ľudských práv v celom dodávateľskom reťazci. Ľudia v TIERRA VERDE tak naplno zažívajú zmenu, ktorú chcú vidieť okolo seba. Ich snahou je inšpirovať k pozitívnym krokom aj ostatných a tým spoluvytvárať ohľaduplný svet.

Tierra verde prací gél

Šetrné pranie s TIERRA VERDE

Ekologické pracie prostriedky TIERRA VERDE na báze mydlových orechov sú účinné, a pritom vhodné aj pre najmenšie deti, osoby s citlivou pokožkou, alergikov a ekzematikov. Neobsahujú ropné deriváty, optické zjasňovače ani umelé parfumy a sú úplne biologicky odbúrateľné. Jemnú vôňu dodávajú pracím prostriedkom čisté éterické oleje v BIO kvalite.

TIERRA VERDE – EKO umývanie riadu a upratovanie

Prostriedky na umývanie riadu a upratovanie používame denne, preto by mali byť maximálne ohľaduplné voči nášmu zdraviu a životnému prostrediu. S ekologickou drogériou TIERRA VERDE ľahko zvládnete bežné aj generálne upratovanie. Okrem skvelých výsledkov navyše potešia vaše zmysly príjemnými vôňami prírodných silíc v BIO kvalite.

Tierra Verde sprej
Tierra verde šampón

Jemná starostlivosť o telo s TIERRA VERDE

Skutočná krása je v čistote. Rozmaznávajte sa šampónmi a sprchovými gélmi TIERRA VERDE na báze mydlových orechov s úžasnými vôňami BIO esenciálnych olejov. Alebo mydlami z prírodných extraktov a olejov, ktoré vašu pokožku zanechajú dokonale hebkú aj pri častom umývaní.

Spresniť parametre
142 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09