Obnoviť stránku

TIERRA VERDE Zimná sada BIO esenciálnych olejov s odparovačom 3× 10 ml

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIERRA VERDE Zimná sada BIO esenciálnych olejov s odparovačom 3× 10 ml

Spríjemnite si často ťažké adventné obdobie s darčekovou zimnou sadou TIERRA VERDE BIO esenciálnych olejov s odparovačom. O jej kvalite svedčí aj certifikát Ecogarantie. V prírodnom obale nájdete tri pôsobivé vône – BIO pomaranč, BIO rozmarín a BIO mätu. Každá z nich prináša príjemnú náladu aj do dlhých dní bez slnka. Doprajte si povzbudenie a energiu v náročnom období a relaxujte, kedykoľvek bude treba. Zimná sada TIERRA VERDE BIO esenciálnych olejov je ideálnym darčekom pre všetkých vyznávačov čistých prírodných vôní.

Kľúčové vlastnosti darčekovej zimnej sady TIERRA VERDE BIO esenciálnych olejov s odparovačom

  • Zimná sada TIERRA VERDE obsahuje tri BIO esenciálne oleje a hlinenú doštičku
  • Prináša povzbudenie a energiu v náročnom predvianočnom zhone
  • Zimná súprava TIERRA VERBE BIO esenciálnych olejov s odparovačom je ideálny darček pre milovníkov čistých prírodných vôní
  • Keramická doštička postupne uvoľňuje vôňu esenciálnych olejov
  • Polárne biela farba doštičky umožňuje vyniknúť prirodzeným farbám jednotlivých esenciálnych olejov

Zimná sada TIERRE VERDE BIO prináša pohodu

Esenciálne oleje, ktoré nájdete v darčekovej sade TIERRE VERDE BIO, predstavujú vyváženú kombináciu pre chvíle pohody. BIO rozmarín je jedným z najsilnejších esenciálnych olejov. Jeho prínosom je dodávanie chuti a výdrže do fyzickej aj mentálnej činnosti. Je silne povzbudzujúci a pôsobí sviežo. Esenciálny olej BIO mäta svojou výraznou mentolovou vôňou pomáha pri prechladnutí. Zaháňa únavu a zlepšuje sústredenie. Osvieži priestor a účinne neutralizuje pachy. Esenciálny olej BIO pomaranč sladkou vôňou sicílskych pomarančov povzbudzuje, podporuje dobrú náladu a pozitívnu myseľ. Pri použití v domácich prostriedkoch výborne odmasťuje. Doprajte si relaxáciu a uvoľnenie so zimnou sadou TIERRA VERDE BIO esenciálnych olejov.

Použitie:
Na odparovač, do aromalampy alebo do difuzéra postačí 3 – 5 kvapiek. Na masáž v kombinácii s rastlinnými olejmi použite 6 kvapiek do 30 ml oleja. Pokiaľ si prajete prevoňať bielizeň, pridajte niekoľko kvapiek esenciálneho oleja do pracieho gélu. Na spríjemnenie nielen predvianočného upratovania či umývania riadu stačí pár kvapiek BIO pomaranča priamo do čistiaceho alebo umývacieho prostriedku.

Zloženie:
100 % prírodný esenciálny olej BIO pomaranč: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene*. *- prírodného pôvodu.
100 % prírodný esenciálny olej BIO rozmarín: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene*, Linalool*. *- prírodného pôvodu.
100 % prírodný esenciálny olej BIO mäta: Mentha Piperita Oil, Limonene*. *- prírodného pôvodu.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 30 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Oleje do aromalampy

Vlastnosti

Použitie Aromalampy, Infrasauny, Zvlhčovače, Kúpeľ, Masáž, Aróma difuzér
Objem 30 ml
Kód:  OSV1392
Produktové číslo:  8595691812824
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14