Obnoviť stránku

Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered

Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered

Herné slúchadlá Thrustmaster Y-350CPX

Ponorte sa naplno do herného prostredia. Herné slúchadlá Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered reprodukujú kvalitný zvuk vrátane jeho polohy pomocou virtuálneho priestorového systému 7.1. Výkonné meniče nadštandardnej veľkosti (60 mm) sú optimalizované pre celé frekvenčné pásmo. Zvlášť intenzívne basy vás vtiahnu do deja. Vyvážené stredné tóny zaistia dobrú počuteľnosť pri komunikácii so spoluhráčmi. S vysokými tónmi budete vedieť o každom výstrele.


Sluchátka Thrustmaster Y-350CPX 7.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered

  • 7.1-kanálový virtuálny priestorový zvuk
  • Ovládač Y Sound Commander
  • Vyvážené frekvenčné pásmo a extra silné basy
  • Nastaviteľný a odpojiteľný smerový mikrofón
  • Náušníky a hlavový most z pamäťovej peny
  • Kompatibilné s najrôznejšími zariadeniami
  • Funkcia hlasovej spätnej väzby
  • Zabudovaná dobíjacia batéria

Komfort pamäťovej peny na dlhé hodiny hrania

Slúchadlá Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered poskytujú skvelé podmienky aj pre dlhé herné turnaje. Veľké náušníky a hlavový most sú vybavené čalúnením z mäkkej pamäťovej peny, ktorá sa nosením vytvaruje pre vaše krivky. Tým sa zaistí vynikajúce pohodlie, ale tiež skvelá izolácia proti okolitým rušivým zvukom.

Thrustmaster Y-350

Y Sound Commander

Y Sound Commander ako cesta k lepšiemu zvuku

Súčasťou slúchadiel je exkluzívny ovládač Y Sound Commander. Využíva technológiu spoločností Thrustmaster, Texas Instruments a AM3D, aby bol každý herný zvuk reprodukovaný kvalitne a presne zasadený do priestoru. Tiež obsahuje prídavný zosilňovač basov s nastaviteľnou úrovňou ovládania mikrofónu a hlasitosti. Y Sound Commander má spolu s pokročilým spracovaním zvuku a naozaj hlbokými tónymi aj vlastnú nabíjateľnú batériu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch
Kód:  MA521l1
Produktové číslo:  4060088
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16