Obnoviť stránku

Therabody

Therabody

Therabody – regenerácia po športe na prvom mieste

Produkty Therabody sú jednotkou a jediným skutočným originálom nielen na poli masážnych prístrojov využívajúcich perkusnú terapiu, ale aj medzi prístrojmi na hĺbkové ošetrenie tváre a kompresného systému na regeneráciu dolných končatín. Vďaka viac ako 10-ročnému výskumu a vývoju spĺňajú produkty tie najvyššie očakávania a disponujú doteraz najvyspelejšou technológiou. Navrhnuté odborníkmi. Podporené vedeckými poznatkami.

Therabody Theragun

Výkonné a inteligentné masážne prístroje Theragun

Tichý. Inteligentný. Výkonný. Tak by sa dal jednoducho opísať všestranný rad prístrojov Theragun pre perkusnú terapiu. Produkty poskytujú cielené hĺbkové ošetrenie svalov, ktoré behom niekoľkých sekúnd odstráni napätie, bolesť a stres. V rámci výrobkov Theragun si skutočne každý nájde ten svoj. Produktový rad obsahuje rad modelov – od Theragun Mini až po model PRO.

Skvelá regenerácia nôh s RecoveryAir

Zmeňte spôsob, akým regenerujete svaly dolných končatín a celý lymfatický systém. Pomocou systému RecoveryAir, najbezpečnejšieho a najúčinnejšieho pneumatického kompresného systému, dosiahnete skvelé výsledky v regeneračnom procese po cvičení. Pohodlne sa usaďte, odpočívajte a zotavujte sa 2 – 3-krát rýchlejšie ako inokedy.

Therabody RecoveryAir
st"
Therabody TheraFace

TheraFace – pomocník pre sviežu pokožku

8 ošetrení v 1. Nespočet možností. Dokonalý prístroj pre zdravú tvár. TheraFace PRO ide tam, kam sa doteraz žiadny prístroj na tvár nedostal, a prináša preslávenú technológiu Therabody. Pre ňu je charakteristická perkusná terapia na tvár, ktorá znižuje napätie, uvoľňuje tvárové svaly a stará sa o pokožku na tej najvyššej úrovni.

Zlepšená regenerácia s produktmi Wave Series

S tromi odlišnými tvarmi prichádzajú aj tri odlišné účely. Vďaka šikovnému prepojeniu a inovatívnej štruktúre vĺn sú valce produktového radu Wave presne a precízne navrhnuté tak, aby prispôsobili vydávané vibrácie a tlak jedinečnej fyziológii ľudského tela. Každý valec série Wave slúži odlišnému účelu a zároveň sa spoločne dopĺňajú. Produktový rad zahŕňa tri modely: Wave Solo, Duo a Roller.

Therabody Wave

Čo robí Theragun tým, čím je

Spresniť parametre
27 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01