Obnoviť stránku

Tesla Smart Robot Vacuum Laser

3,5 29 hodnotení

Tesla Smart Robot Vacuum Laser

Hľadáte inteligentného pomocníka, ktorý vám poupratuje vašu veľkú domácnosť? Robotický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser s prémiovými technológiami vás dozaista nesklame. Vie vysávať aj utierať a je vhodný na všetky typy podláh vrátane kobercov. Robot Tesla disponuje extra vysokou sacou silou 2 200 Pa, 3 000 mAh vysokokapacitnou batériou a HEPA filtrom. Využíva laserovú navigáciu, na efektívne utieranie má funkciu Y-režim. Ďalej je osadený senzormi proti pádu a kolízii, vďaka ktorému vám napríklad nespadne zo schodov. Špeciálna konštrukcia zase prístroju Tesla umožní prekonať prekážky až do výšky 1,5 cm. Na jedno nabitie vydrží pracovať 140 minút a automaticky sa ide dobiť, aby mohol svoju prácu dokončiť. Ďalej vás určite poteší prítomnosť troch režimov na upratovanie a tichý mód. Cez aplikáciu Tesla Smart v slovenčine môžete robotický vysávač ovládať a nastavovať jeho pokročilé funkcie.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Tesla Smart Robot Vacuum Laser

  • Robotický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser je vhodný na všetky typy podláh vrátane kobercov
  • Dokáže vysávať aj utierať
  • Je vybavený extra vysokou sacou silou 2 200 Pa, 3 000 mAh vysokokapacitnou batériou a HEPA filtrom
  • S laserovou navigáciou a funkciou Y-režim na efektívne utieranie
  • Výborne si poradí aj s hrubými nečistotami
  • Vďaka špeciálnej konštrukcii dokáže robot Tesla prekonať prekážky až do výšky 1,5 cm
  • Na jedno nabitie pracuje až 140 minút a uprace vám aj veľké plochy
  • Disponuje senzormi proti pádu a kolízii
  • Automatické nabíjanie a dokončenie upratovania
  • Možnosť postavenia virtuálnych múrov a zvolenie zón na upratovanie
  • S veľkými nádobami na vodu (350 ml) a prach (600 ml)
  • Na čistenie ponúka automatický vysávač Tesla Smart tri režimy a tichý mód
  • Určite využijete jeho smart funkcie, ako sú hlasové povely cez hlasových asistentov, ďalej sa dokáže napríklad sám vypnúť, keď si pustíte televízor
  • S aplikáciou Tesla Smart získate rozšírené funkcie, napríklad odložený štart upratovania, intenzívne utieranie, po kliknutí na miesto v aplikácii tam vysávač príde poutierať

Prémiová laserová navigácia sa postará o čistú podlahu

Robotický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser sa postará o to, že vaša podlaha bude dokonale čistá. Disponuje prémiovou laserovou navigáciou a zvládne vysávať aj utierať. V upratovaní si počína naozaj inteligentne. Rozdelí si priestor, ktorý má upratať, do zón. Na ovládanie si môžete vybrať z množstva možností. Ďalšou prednosťou automatického vysávača Tesla Smart je skutočnosť, že si hravo poradí s prekážkami.

Nastavte si upratovanie dômyselne

Je naozaj Smart. Automatický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser umožňuje využitie inteligentného nastavenia. Vašu domácnosť vie v mobilnom telefóne zobraziť ako interaktívnu mapu. Jednoducho si v nej vytvoríte a nastavíte napríklad virtuálne múry, tam robot Tesla nepôjde. Ďalej si tu zvolíte aj zóny na upratovanie. Týmto miestam bude robot venovať zvýšenú pozornosť a riadne ich poupratuje.

Nechajte vašu domácnosť rozmaznávať modernými technológiami robotického vysávača Tesla

Nechajte vašu domácnosť rozmaznávať robotickým vysávačom Tesla Smart Robot Vacuum Laser. Je vybavený modernými technológiami, ktoré sa o ňu spoľahlivo postarajú. Vďaka laserovej navigácii sa robot Tesla bezchybne orientuje v priestore, ďalej sa môže pochváliť 3 000 mAh veľkokapacitnou batériou, extra sacou silou, HEPA filtrom a veľkými nádobami na vodu (350 ml) a prach (600 ml). Ďalšou nespornou výhodou upratovacieho pomocníka Tesla je jeho veľmi jednoduchá údržba.

Robotický vysávač Tesla Smart zabezpečí efektívne mokré vytieranie

Čas od času sa doma stane nejaká tá nehoda. Aj s tými si robotický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser ľahko poradí. Bezchybne totiž vysáva a tiež vytiera. Ponúka funkciu Y-režimu, v ktorom mop pri vytieraní kopíruje symbol Y. Tým je zaistená vysoká efektivita aj pri likvidácii hrubých nečistôt.

Nespadne zo schodov, dokáže prekonať prekážky až do výšky 1,5 cm

V každom domove sa nájdu miesta, ktoré by mohli byť pre robotický vysávač problematické. Robotický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser sa však pýši senzormi proti pádu a kolízii a špeciálnou konštrukciou. Ich zásluhou si jednoducho poradí s nízkym prahom, dokáže sa vyhnúť schodom, s obozretnou ľahkosťou obíde vašu krehkú vázu po babičke a dostane sa až k nečistotám, ktoré sú ukryté ďaleko pod gaučom. Prekážky dokáže prekonať až do výšky 1,5 cm.

S aplikáciou Tesla Smart v slovenčine je upratovanie zábavné

Automatický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser vám po prepojení s ďalšími prístrojmi z vašej smart domácnosti maximálne spríjemní život. Vie sa napríklad automaticky vypnúť, keď si pustíte televízor. Robot Tesla Smart tiež môžete zásluhou šikovných asistentov ovládať hlasovými povelmi. Na jeho ovládanie možno využiť aj priložený diaľkový ovládač. Vďaka aplikácii Tesla Smart v slovenčine vám zase na jediné kliknutie príde utrieť rozliate mlieko v kuchyni, intenzívne poutiera a zároveň sa vyhne detskému kútiku. Potrebujete mať upratané, keď sa vrátite z práce domov? Nastavte si čas a vrátite sa do čistého domova.

S tromi režimami upratovania a tichým módom

Robotický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser umožňuje pre rôzne intenzity čistenia výber z troch režimov. Eko upratovanie vám zariadi pravidelnú údržbu s výhodou minimálnej spotreby elektrickej energie. Druhým je štandardné upratovanie, ktoré využíva optimálny výkon. Tretie, intenzívne upratovanie, príde vhod pri väčšom neporiadku. Okrem toho ponúka robot Tesla Smart aj tichý mód. Pri upratovaní tak nebude nikoho rušiť.

Automatický vysávač Tesla Smart vydrží pracovať až 140 minút a sám sa ide dobiť

Hľadáte pracanta, ktorý vydrží pracovať skutočne dlho? Automatický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser vás nesklame. Ukrýva totiž vysokokapacitnú batériu, ktorá sa postará o plný výkon počas 140 minút naraz. Nie je preňho problém veľká plocha či väčšie nečistoty. Smart robot Tesla sa pôjde aj sám dobiť a potom zase pokračuje v čistení tam, kde prestal.

Extra vysoká sacia sila 2 200 Pa

Automatický vysávač Tesla Smart Robot Vacuum Laser je vhodný pre všetky typy podláh vrátane koberca. Disponuje extra vysokou sacou silou 2 200 Pa a ocenia ho aj alergici. Robot Tesla je totiž vybavený kvalitným vymeniteľným HEPA filtrom, vďaka ktorému zachytí aj najjemnejší prach, roztoče a alergény. Takže k vyčistenej podlahe získate ako bonus aj kvalitnejšie ovzdušie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová
Prekonanie prekážky do výšky 1,5 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Funkcia proti zamotaniu káblov, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa
Vlastnosti Diaľkové ovládanie, Indikátor nabíjania, Regulácia výkonu, Trojstupňový čistiaci systém, Mäkčené kolieska, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 7 h
Doba chodu 140 min
Kapacita batérie 3 000 mAh
Napätie batérie 14,4 V

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica, Napájací kábel
Kefy Na podlahu/koberce, Na čistenie prístroja, Bočná, Rotačná, Univerzálna
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu, Filter, Virtuálna stena, Zásobník na nečistoty na vysávanie, Utierka

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 33 cm
Výška 11,5 cm
Hĺbka 33 cm
Hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  TESRV011
Produktové číslo:  TSL-VC-R530

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19