Obnoviť stránku

TESCOMA Pasírovač HANDY

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
38,90 €

TESCOMA Pasírovač HANDY

S pasírovačom HANDY si môžete jednoducho pripraviť napríklad pilier talianskej kuchyne – passatu di pomodoro, teda pasírované paradajky. Vychytaný pasírovač si hravo poradí aj so surovými paradajkami. Pasírovač je vhodný do okrúhlych nádob s priemerom 16 – 26 cm. Všetky diely je možné umývať v umývačke riadu.

Kľúčové vlastnosti

  • vhodné pre použitie v okrúhlych nádobách s priemerom 16 – 26 cm
  • priestranná nádoba a unikátna zhŕňacia lopatka
  • vhodné na prípravu väčšieho množstva zeleninových a ovocných pretlakov či pyré
  • dva pasírovacie disky pre rôzne suroviny
  • pasírovacie disky z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • možno umývať v umývačke riadu

Unikátna zhŕňacia lopatka

Pasírovač HANDY vyniká priestrannou nádobou a unikátnou zhŕňacou lopatkou, vďaka čomu zvládne naraz pripraviť väčšie množstvo zeleninových a ovocných pretlakov či pyré. Patentovaná funkcia zhŕňacej lopatky zaisťuje efektívnejšie pasírovanie. Pasírovač má dva pasírovacie disky z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.

Pasírovacie disky pre rôzne suroviny

Disk s malými otvormi je ideálny na pasírovanie surových či varených paradajok, varených cukiet, tekvíc, baby karotky, surových banánov, jahôd atď. Disk s veľkými otvormi sa hodí na pasírovanie varených zemiakov, mrkvy, petržlenu, zeleru, cibule, jabĺk, paradajok, strukovín a pod.

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Pasírovač
Kód:  TESB050
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  643578.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12