Obnoviť stránku

TESCOMA Pasírovač GrandCHEF 428672.00

4,3 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
51,90 €

TESCOMA Pasírovač GrandCHEF 428672.00

Tescoma GrandCHEF 428672.00 je dokonalým pomocníkom na pasírovanie surovej aj varenej zeleniny a ovocia. Pasírovač je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu a opatrený 3 pasírovacími diskami. Vďaka unikátnej zhrňovacej lopatke umožní ľahké a plynulé pasírovanie aj väčšieho množstva potravín naraz. Pre úplne komfortné používanie je vybavený protišmykovými podperami, ktoré sú určené pre použitie na riad s priemerom od 16 do 22 cm. Pasírovač Tescoma GrandCHEF je veľmi odolný a možno ho pohodlne umývať tiež v umývačke riadu.

Kľúčové vlastnosti pasírovača Tescoma GrandCHEF 428672.00

  • Praktický pasírovač
  • Vhodný na pasírovanie surovej aj varenej zeleniny a ovocia
  • Ideálny na prípravu lahodných pyré a pretlakov
  • Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu
  • Tescoma GrandCHEF sa 3 pasírovacími diskami
  • Unikátna zhrňovacia lopatka
  • Protišmykové podpery pre riad s priemerom od 16 do 22 cm
  • Farebné vyhotovenie: nehrdzavejúca oceľ

Ideálny na prípravu pyré a pretlakov

Pasírovač Tescoma je vynikajúcou voľbou na prípravu paradajkových, zemiakových či zeleninových a samozrejme aj ovocných pretlakov a pyré. V pasírovači pohodlne pripravíte pretlak zo surových alebo varených paradajok aj zo surového ovocia s mäkkou dužinou, ako sú broskyne, banány či jahody. Na prípravu pyré z koreňovej zeleniny, strukovín či tvrdšieho ovocia je dobré suroviny najprv povariť, aby zmäkli, a potom ich rovnako veľmi ľahko prepasírujeme. Tescoma GrandCHEF 428672.00 je jednoducho skvelou voľbou na prípravu lahodných pyré a pretlakov.

Rozmery:
35 × 21,5 × 18,5 cm

Hmotnosť:
760 g


Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Pasírovač
Kód:  TESKN665
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  428672.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12