Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TENTO

Tento

Tento: Jemnosť v súlade s prírodou

V oblasti hygienických papierových výrobkov predstavuje Tento značku vyššej kvality – no to nie je zďaleka všetko, čo ho robí jedinečným. Produkty Tento sú šetrné k životnému prostrediu a sú vyrábané lokálne, aby sa minimalizovali emisie uhlíka. Sú vyrábané zodpovedne z čistého dreva – produkty sú certifikované PEFC certifikátmi a u viac ako 90 % dreva je známy pôvod dreva. Produkty Tento sú vyrábané z čistého dreva, obnoviteľnej suroviny pestovanej a spracovávanej udržateľným spôsobom šetrným k životnému prostrediu – a preto sú tak jemné na dotyk. Výrobca Tento nevyrába len papierové produkty pre domácnosti, ale prináša ľuďom jemnosť prírody do ich každodenného života. A práve preto je Tento tou najlepšou voľbou pre vás a vašu rodinu.

Kuchynské utierky Tento

Papierové utierky

Spoľahlivé a kvalitné papierové utierky Tento majú v domácnosti nezastupiteľnú úlohu, či už ide o upratovanie alebo varenie. Sú hygienické a bezpečné aj pri kontakte s jedlom. Vyskúšajte najpevnejšie trojvrstvové utierky Tento s najvyššou savosťou pre rôzne typy povrchov, ktoré sú vhodné na čistenie odolných škvŕn! V ponuke značky Tento nájdete papierové utierky v menších aj XXL ekonomických baleniach, rôznych dĺžok aj počtu vrstiev.

Papierové vreckovky

Tento papierové vreckovky sú vyrábané zo 100 % celulózy, ktorá produktom dodáva jemnosť v dotyku. V ponuke nájdete vreckovky v 100 % papierových boxoch v rôznych dizajnoch – s motívmi prírody alebo s motívmi evokujúcimi jemnosť. Balenie v boxoch môžete umiestniť na akékoľvek miesto, napríklad doma na stôl alebo na kuchynskú linku. Keby ste hľadali praktický variant na cesty alebo do kabelky, môžete siahnuť po klasických trojvrstvových vreckovkách bez vôní v rôznofarebných elegantných dizajnoch.

Papierové obrúsky a vreckovky Tento
Toaletný papier Tento

Toaletný papier Tento

Toaletné papiere Tento sú vyrábané zo 100 % celulózy, vďaka ktorej vynikajú mimoriadnou kvalitou, jemnosťou aj pevnosťou. Kvalita papiera sa medzi variantmi nelíši, naopak môžete vyberať zo širokej škály dizajnov aj vôní. Okrem štandardných neparfumovaných toaletných papierov Tento Classic v ponuke nájdete aj produkty obohatené o balzam, či výťažky z kokosového mlieka, ktoré sú dermatologicky testované. Všetky produkty Tento sú hygienické a bezpečné na dotyk.

Spresniť parametre
29 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18