Obnoviť stránku

Tempered Glass Protector

TGP Ochranné sklá banner

Tempered Glass Protector – tvrdené sklá pre všetko

Značka Tempered Glass Protector sa zameriava na prvotriednu ochranu displejov, objektívov i ďalších miest zariadení náchylných na ľahké rozbitie či poškodenie. Či už hľadáte ochranné sklo pre inteligentný telefón, tablet, hodinky, fotoaparát, GoPro, alebo hernú konzolu, táto slovenská značka vás nenechá v štichu. Vďaka spoľahlivému vyhotoveniu a rôznorodému portfóliu si ochranné sklá TGP na českom a slovenskom trhu zaslúžene vybudovali veľmi pozitívnu reputáciu. O bezpečie vami používaných zariadení sa tak ozaj nemusíte strachovať.

TGP Ochranné sklá vlastnosti

TGP nie sú len obyčajné sklá

Ochranné sklá TGP sú vyrábané špeciálnou patentovanou technológiou, vďaka ktorej je zaistená vysoká tvrdosť a dokonalá ochrana, pričom sklo samotné je také tenké, že je takmer neviditeľné. Presnosť dotyku nijako neovplyvňuje a disponuje navyše špeciálnou oleofóbnou vrstvou, ktorá eliminuje odtlačky prstov, ale súčasne aj škvrny od blata alebo poliatie. Tvrdené sklá od Tempered Glass Protector sa vyznačujú aj skvelou životnosťou a maximálnou responzivitou displeja, vďaka ktorej fungujú s čítačkami odtlačkov prstov.

Držte krok s dobou vďaka TGP

Jedným z hlavných cieľov značky TGP je neustála inovácia. Trh sa totiž neustále vyvíja a displej už dnes nie je jediným komponentom, ktorý potrebuje ochranu. Tempered Glass Protector preto na väčšinu ochranných skiel pre inteligentné telefóny prikladá aj sklá na šošovky fotoaparátu. Nemusíte sa báť, sklá sú úplne transparentné, a preto nezhoršujú kvalitu vyhotovených fotiek či videí. Táto značka jednoducho vie, ako na to.

TGP Ochranné sklá inovácie
TGP Ochranné sklá ponuka

Vyberajte z mnohých typu TGP skiel

TGP ponecháva veľa priestoru vašim preferenciám. Vybrať si preto môžete ochranné sklo lesklé, matné, ploché 2,5D, ale aj zaoblené 3D, navyše v ľubovoľnej hrúbke od 0,15 mm až do 0,5 mm. Núdza nie je ani o špeciálne prvky, ako sú rámčeky, antireflexný povrch, antibakteriálna strieborná vrstva alebo špeciálny privátny filter, ktorý zabraňuje transparentnosti zo strán.

TGP spolupracuje so včelármi

Zakúpením skiel TGP podporíte rozvoj včelích spoločenstiev a stavbu nových úľov. Tempered Glass Protector totiž spolupracuje s českými a slovenskými včelári za účelom spomalenia rapídneho poklesu populácie včiel a navrátenia prírody do tých správnych koľají. Jednou z ich činností je práve venovanie časti výnosu z predaja. S kvalitnou značkou Tempered Glass Protector ochránite svoje zariadenia aj planétu.

TGP Ochranné sklá a podpora včiel
Spresniť parametre
1302 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16