Obnoviť stránku

Tempered Glass Protector zafírové na kameru iPhone 12/12 mini, modrá, 0,3-karátové

Garancia najlepšej ceny
35,90 €

Tempered Glass Protector zafírové na kameru iPhone 12/12 mini, modrá, 0,3-karátové

Zafírové ochranné sklo TGP na kameru iPhone 12 / 12 Mini

Zafír sa radí medzi drahokamové odrody korundu, druhého najtvrdšieho minerálu po diamante. Jeho farba je najčastejšie modrá, ale vďaka prídavku železa, titánu alebo chrómu môže mať aj iné odtiene. Bezfarebný zafír sa nazýva leukoza zafír, ktorý poznáte podľa vysokého sklovitého až diamantového lesku. Vo svete ochranných skiel patrí zafír na samotnú špičku v ochrane displeja alebo fotoaparátu a vďaka svojej extrémnej tvrdosti je tiež mimoriadne odolný.

Certifikát drahého kameňa GIA

Zafírové bezpečnostné sklo Tempered Glass Protector na kameru mobilného telefónu iPhone 12/12 Mini je certifikované GIA. Ide o najuznávanejšiu inštitúciu pre certifikáciu diamantov a ďalších drahých kameňov.

Kombinácia zafíru a hliníka ochráni váš fotoaparát

Ochrana objektívu fotoaparátu najvyššej kvality v štýlovom farebnom vyhotovení, ktorá zabráni rozbitiu alebo poškriabaniu fotoaparátu. Zafírové sklo Tempered Glass Protector je úplne priehľadné a neznižuje kvalitu fotografií ani videa.

Kompatibilné s puzdrom na iPhone

Zafírové ochranné sklo TGP je navrhnuté presne na použitie s ochranným puzdrom, takže si navzájom vôbec neprekážajú.

Všetko, čo potrebujete, v ekologickom balení

Inštalácia bezpečnostného skla Tempered Glass Protector bude hračka. Súčasťou balenia je okrem iného aj QR odkaz na návod na inštaláciu, takže sa nemusíte báť, že sklo nenalepíte správne. Záleží len na vás, či sa budete riadiť pokynmi vo videu, pokynmi v gife alebo popisom na obale. Návod na inštaláciu vás krok za krokom prevedie celým procesom inštalácie bezpečnostného skla Tempered Glass Protector na kameru mobilného telefónu Apple iPhonu 12/12 Mini a poskytne tipy, vďaka ktorým aplikáciu hravo zvládne úplne ktokoľvek.

500-hodinový výrobný proces zafírového ochranného skla TGP

Zafírové ochranné sklo Tempered Glass Protector na kameru mobilného telefónu Apple iPhone 12/12 Mini bolo vyrobené v laboratóriu 500-hodinovým výrobným procesom, vďaka čomu ponúka najvyššiu úroveň ochrany a odolnosti proti poškodeniu medzi ochrannými sklami.

Extrémny materiál, extrémne testovanie

Ochranné zafírové sklo Tempered Glass Protector bolo podrobne testované na odolnosť proti rôznym typom poškodenia. Poškriabaniu, rozbitiu a nárazu.

Do mrazu aj do vody

Veľkou výhodou ochranných skiel TGP je ich vodoodolnosť, čo znamená, že sa neodlupujú ani pri kontakte s vodou. Nemusíte sa báť behať v daždi ani prevádzkovať zimné športy pri teplotách pod bodom mrazu. Na zafírové ochranné sklo Tempered Glass Protector na kameru mobilného telefónu iPhone 12/12 Mini sa môžete vždy spoľahnúť.

Objavte celú kolekciu farebných zafírov od TGP

Zafírové sklá Tempered Glass Protector sú doplnené ochrannými sklami na fotoaparáty iPhonov a špičkových telefónov Samsung Galaxy a môžete ich mať v mnohých farbách, ktoré ladia s farbami vašich zariadení.

Vďaka vám môže výrobca pomôcť včelám

TGP venuje časť zisku z predaja na stavbu včelstiev, výrobu nových úľov, vitamíny pre včely a krmivo. Zakúpením ochranného skla Tempered Glass Protector na kameru mobilného telefónu iPhone 12/12 Mini podporíte aj vy rozvoj včelích spoločenstiev, ochránite svoje zariadenia a našu planétu.

Z veľkej rodiny ochranných skiel

Zafírové ochranné sklá sú iba súčasťou širokej škály výrobkov pre rôzne typy zariadení. Od smartfónov, hodiniek a tabletov až po digitálne zrkadlovky, drony a kamery GoPro.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 12, iPhone 12 mini

Obsah balenia

Balenie obsahuje Sklo na zadnú stranu, Čistiaca handrička, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu

Modelový rad

Vlastnosti a vyhotovenie

Zaoblenie 3D
Vlastnosti skla Na objektív, Lesklé, Zafírová vrstva
Hrúbka skla 0,23 mm

Spôsob aplikácie

Spôsob prichytenia Lepidlo na okrajoch
Kód:  TGPd821
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TGC-IP12M-BUA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07