Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tempered Glass Protector Rámčekové na Honor 7X Čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tempered Glass Protector Rámčekové na Honor 7X Čierne

Ochráňte displej vášho mobilného telefónu s ochranným sklom Tempered Glass Protector Rámčekové na Honor 7X Čierne. Toto sklo ochráni váš displej pred poškriabaním, zašpinením a pred nárazmi. Nemusíte sa teda báť menších rýh, praskliniek alebo pavučín. Sklo je rámčekové, takže úplne kopíruje tvar displeja telefónu a skvele naň sadne. Sklo má tvrdosť 9H, čím zaručí skvelú ochranu a navyše disponuje zaoblenými hranami.

Kľúčové vlastnosti ochranného skla Tempered Glass Protector Rámčekové na Honor 7X Čierne

  • Ochranné sklo s tvrdosťou 9H
  • Tempered Glass Protector ponúka vysokú citlivosť dotyku
  • Zaoblené hrany Glass Protector
  • Na rozdiel od fólie ochranné sklo nezanecháva bubliny
  • Teraz je sklo dostupné v čiernom variante

Ochranné sklo s množstvom predností

Vďaka tvrdosti 9H toto sklo zvládne ochrániť váš displej pred poškrabaním nožmi alebo kľúčmi. Je 3× hrubšie ako bežná ochranná fólia. Telefón budete môcť nosiť vo vrecku bez obáv z poškodenia displeja. Vyrába sa vo farebnom variante presne pre váš mobil, takže nemusíte mať obavy zo zmeny vzhľadu vášho zariadenia. Tento ochranný prvok nie je na displeji takmer vôbec rozoznateľný. Telefón budete môcť aj s nainštalovaným sklom stále nosiť bez problémov v puzdre. Nanesenie skla navyše nie je ťažké.

 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Honor

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla 0,3 mm
Tvrdosť 9H
Kód:  TG005v715
Produktové číslo:  TGR-H7X-BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13