Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tempered Glass Protector pre iPhone 6/6S - 3D GLASS, čierne

4,4 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tempered Glass Protector pre iPhone 6/6S - 3D GLASS, čierne

Ak vlastníte mobilný telefón Apple iPhone 6 alebo 6S určite oceníte tento praktický doplnok, vďaka ktorému ochránite displej vášho telefónu. Pod označením Tempered Glass Protector sa totiž skrýva veľmi odolný a praktický sklenený kryt displeja. Ten je vyrobený zo špeciálne spracovaného skla, ktorý ochráni displej telefónu pred poškodením pádom aj pred poškriabaním.

Je jedinečné

Ochrániť displej pred poškriabaním vie väčšina ochranných skiel. V čom je toto tak jedinečné? Je priamo robené pre zaoblený displej vášho zariadenia. Že aj takých je viac? Áno, máte pravdu. Ale u konkurencie je zaoblená časť tvorená alebo fóliu, či zahnutým plastom, ktorý len dopĺňa sklo. Kdežto v tomto prípade sklo pokrýva celú plochu displeja, vrátane zaoblených častí, a perfektne ho tak chráni.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá aplikácia
  • Perfektná ochrana zaobleného displeja proti poškodeniu displeja
  • Jednoduché ovládanie
  • Tvrdosť 9H

Jednoduchá aplikácia

Celý kryt jednoducho prilepíte na displej telefónu, kde zostane pevne držať bez akýchkoľvek medzier, bublín alebo obmedzenia v dotykovosti. Tento kryt je úplne transparentný, bez filtrov, a nie je tak dotknutá ani viditeľnosť.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 6, iPhone 6s

Obsah balenia

Balenie obsahuje Čistiaca handrička, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu

Vlastnosti a vyhotovenie

Zaoblenie 3D
Hrúbka skla 0,3 mm
Tvrdosť 9H

Spôsob aplikácie

Spôsob prichytenia Lepidlo na celej ploche
Kód:  TG005g9i
Produktové číslo:  TGP-I6B-01-RB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17