Obnoviť stránku

Tempered Glass Protector 0.3 mm pre Samsung Galaxy Note 3

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tempered Glass Protector 0.3 mm pre Samsung Galaxy Note 3

Filozofia výrobcu ochranných fólií Tempered Glass Protector sa dá ľahko zhrnúť do troch slov – elegancia, jednoduchosť a špičková starostlivosť. Na základe podrobného skúmania potrieb zákazníkov bola vyvinutá fólia, ktorej vlastnosti nemajú obdobu.

Tempered Glass Protector 0,3 mm je špičková ochranná fólia, vďaka ktorej sa o displej svojho telefónu môžete prestať strachovať. Ochráni citlivý displej pred poškriabaním, ľahko absorbuje nárazy a zamedzí vzniku nežiaducich a nevzhľadných odtlačkov prstov. Celý povrch fólie je vyrobený z tvrdeného skla, napriek tomu je dokonale priehľadný.

Zadná strana fólie je pokrytá hrubou vrstvou extrémne priľnavého silikónu pre jednoduchú inštaláciu. Unikátna technológia nezanecháva bublinky a vy si tak prítomnosť spoľahlivého ochrancu displeja ani neuvedomíte. Tempered Glass Protector je ohodnotená tvrdosťou 9H, čo znamená, že je trikrát silnejšia než bežná fólia. Dokonca ani ostré predmety, ako napríklad nože alebo kľúče, na nej nezanechajú ani stopu.

Hlavné prednosti:

  • Vyrobené z tvrdeného skla
  • Tvrdosť ohodnotená štandardom 9H
  • Vysoká citlivosť dotyku
  • Nezanecháva bublinky
  • Zaoblené hrany

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Samsung Galaxy Note 3

Hrúbka:
0,3 mm

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Note 3

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla 0,3 mm
Tvrdosť 9H
Kód:  TG005s
Produktové číslo:  TGP-GN3-03-RB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19