Obnoviť stránku

Tempered Glass Protector 0.3mm pre HTC Max

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tempered Glass Protector 0.3mm pre HTC Max

Zverte svoj iPad Air do pomyselných ochranných rúk špičkové ochranné fólie s výbornými vlastnosťami od výrobcu Tempered Glass Protector. 0,3 mm fólia je elegantná, jednoduchá a zároveň veľmi účinná, teda sa o displej vášho zariadenia môžete prestať strachovať.
Ochráni citlivý displej pred poškriabaním , Ľahko absorbuje nárazy a zamedzí vzniku nežiaducich a nevzhľadných odtlačkov prstov. Celý povrch fólie je vyrobený z tvrdeného skla, napriek tomu je dokonale priehľadný . Zadná strana je pokrytá hrubou vrstvou extrémne priľnavého silikónu pre jednoduchú inštaláciu. Po nasadení medzi fóliou a displejom nezostane ani najmenší medzera, teda citlivosť displeja zostane úplne rovnaká .
Vďaka unikátnej technológii nezanecháva bublinky, a vy si tak prítomnosť spoľahlivého ochrancu displeja ani neuvedomíte. Tempered Glass Protector je ohodnotená tvrdosťou 9H , Čo znamená, že je trikrát silnejšia než bežná fólie. Dokonca ani ostré predmety, ako napríklad nože alebo kľúče, na nej nezanechajú ani stopu.

Hlavné prednosti fólie:

  • Tvrdosť 9H
  • Tvrdené sklo
  • Vysoká citlivosť dotyku
  • Nezanecháva bublinky
  • Zaoblené hrany


Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
HTC Max

Hrúbka:
0,3 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla 0,3 mm
Tvrdosť 9H
Kód:  TG005y
Produktové číslo:  TGP-HMM-03-RB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06