Obnoviť stránku

Televízory Sharp

Televízory Sharp

Televízory Sharp

Firma Sharp bola založená v Japonsku v roku 1912 a preslávila sa napríklad výrobou prvej tranzistorovej kalkulačky, herným televízorom C1 NES TV a tiež historicky prvým telefónom so zabudovanou kamerou. Kvalita televízorov Sharp je zaručená vďaka poctivému spracovaniu s ohľadom na každý detail, ostrému obrazu so živými farbami a tiež bohatým zvukom. Televízory Sharp sú jedným z pionierov 8K rozlíšenia, ktoré je až 16× detailnejšie ako Full HD. V portfóliu firmy nájdete klasické TV, Smart TV s unikátnym systémom AQUOS NET+ a vysoko detailné 4K aj 8K televízory.

4K televízory Sharp

8K a 4K TV Sharp

Chcete kvalitnejší obraz ako Full HD? 4K TV Sharp majú 4× detailnejší obraz ako Full HD, a dokonca v portfóliu firmy nájdete aj 8K TV s rozlíšením až 7 680 × 4 320. Technológia ACE PRO prevedie akýkoľvek obraz do Ultra HD kvality a funkcia Action Motion 600 zaistí plynulé zobrazenie rýchleho pohybu, napríklad v športových prenosoch. Väčšina Ultra HD televízorov Sharp má široké multimediálne možnosti, čo je dané práve systémom AQUOS NET+.

Klasické TV Sharp

Televízory Sharp bez smart funkcií sú skvelou voľbou, ak máte TV k hernej konzole, HTPC, inteligentnému set-top boxu, alebo ak jednoducho hľadáte veľmi kvalitnú TV bez ďalších funkcií. Výnimočný zážitok z plynulého dynamického obrazu zaistí technológia Active Motion. Vďaka systému SRS TruSurround majú TV Sharp prirodzený a bohatý zvuk s výraznými basmi. Ak nestíhate svoj obľúbený program, môžete si ho pustiť spätne vďaka funkcii Timeshift.

LED televízory Sharp
Sharp Aquos Smart TV

Smart TV Sharp

Inteligentný TV Sharp ponúka svoj originálny systém AQUOS NET+. Vďaka nemu môžete na TV prezerať internetové stránky, sledovať filmy na Netflix, videá na YouTube, prezerať fotky prostredníctvom aplikácie Picasa, alebo dokonca aj hrať hry, ako blackjack alebo sudoku. Systém televízorov Sharp Aquos je rýchly, používateľsky prívetivý a jednoduchý. Väčšina modelov je tiež vybavená aj novým tunerom DVB-T2 pre pozemné vysielanie.

Spresniť parametre
25 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18