Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Televízory Nokia

TV Nokia

TV Nokia: zážitok zo sledovania ako nikdy predtým

Značka Nokia je uznávaná po celom svete. Vďaka viac ako trom dekádam inovatívneho prístupu ponúka stále svieže portfólio produktov s najnovšími inováciami a bezpečnostnými štandardmi. Nokia TV je najnovším produktom značky a ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu aj zvuku za prijateľnú cenu. Tieto televízory sú navrhnuté s ohľadom na potreby moderných zákazníkov, ktorí vyžadujú nielen výbornú obrazovú kvalitu, ale aj špičkové technológie a intuitívne ovládanie. Nokia TV je vybavený najnovšími funkciami a prináša tak zákazníkom nezabudnuteľný zážitok zo sledovania. Pokiaľ hľadáte televízor, ktorý ponúka všetky tieto vlastnosti a navyše je spojený s renomovanou značkou, Nokia TV je pre vás tou správnou voľbou.

Spresniť parametre
10 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01