Obnoviť stránku

TEKA

Teka: nadčasové spotrebiče pre vašu kuchyňu

Nemecká značka Teka už desiatky rokov vyrába spotrebiče, ktoré kuchyni dodajú dušu a urobia z nej srdce vášho domova. Inovatívna technológia spoločne s kvalitným spracovaním a jedinečným dizajnom dávajú vzniknúť kuchynským pomocníkom, vďaka ktorým je každodenná príprava jedla zasa o niečo jednoduchšia.

Rúra Teka

Vstavané rúry Teka

Multifunkčné rúry Teka kombinujú moderný dizajn s praktickými funkciami pre komfortnú prípravu pečených pokrmov. Či už pečiete mäso, koláč alebo chlieb, rúra Teka pokrm pripraví podľa vašich predstáv, a navyše poteší nízkou spotrebou energie a jednoduchým ovládaním.

Mikrovlnky a kompakty Teka

Mikrovlnné rúry Teka sú navrhnuté tak, aby sa stali multifunkčným pomocníkom do vašej kuchyne, a okrem ohrevu v nich počas chvíľky pripravíte aj chutné a zdravé recepty. Ak v kuchyni nemáte dostatok miesta, ideálnym riešením bude kombinácia mikrovlnky a rúry Teka v jednom praktickom spotrebiči.

Teka mikrovlnná rúra
Teka varná doska

Varné dosky Teka

Indukčná, sklokeramická, plynová alebo zmiešaná? V bohatej ponuke varných dosiek Teka si vyberiete, nech už preferujete akýkoľvek typ ohrevu. Dômyselné spracovanie, vysoko presné ovládanie, jednoduchá údržba a praktické funkcie sú zárukou maximálne komfortného varenia.

Digestor Teka

Mimoriadne tichý a veľmi účinný digestor Teka zbaví vašu kuchyňu nepríjemného zápachu a pár z varenia. Teka digestor kombinuje vysoký výkon odsávania a recirkulácie vzduchu s elegantným dizajnom, vďaka ktorému skvele zapadne do akejkoľvek kuchyne.

Teka digestor
Umývačky Teka

Umývačky Teka

Umývačky Teka vám doprajú žiarivo lesklý riad bez námahy. Kvalitne spracované umývačky sú vybavené inovatívnymi funkciami pre vysokú efektivitu umývania a nízku spotrebu energie. Umývačka Teka sa prispôsobí vašim potrebám, a to ako účinnosťou umývania, tak aj flexibilitou vnútorného priestoru.

Chladničky Teka

Chladničky Teka sú navrhnuté pre maximálnu čerstvosť potravín. Všetky chladničky disponujú špeciálnym systémom ochrany proti baktériám, ktorý zabraňuje rastu mikroorganizmov vo vnútri spotrebiča. Tým chráni vaše zdravie, a zároveň predlžuje životnosť potravín.

Chladnička Teka
Kávovar Teka

Kávovary Teka

Doprajte si šálku kávy profesionálnej chuti v pohodlí domova. Integrované kávovary Teka vám pripravia kávu presne podľa vášho gusta. Bohatá ponuka nápojov, intuitívne ovládanie a vysoko kvalitné komponenty sú zárukou lahodnej kávy s tou najlepšou arómou.

Teka drezy a batérie

Teka drezy a batérie vynikajú vysokou odolnosťou a elegantným dizajnom. Vyberať môžete z granitových, sklenených či drezov z nehrdzavejúcej ocele. Teka k nim ponúka aj širokú škálu batérií. Nech už si vyberiete akýkoľvek drez Teka a batériu, vysokokvalitné spracovanie bude zárukou dlhej životnosti.

Teka batérie
Spresniť parametre
70 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13