Obnoviť stránku

Tefal Wok panvica 28 cm Pleasure D5041952

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Wok panvica 28 cm Pleasure D5041952

Hlboká panvica Wok Tefal Pleasure s priemerom 28 cm sa stane vašim skvelým pomocníkom pri varení a príprave jedál najmä ázijskej kuchyne. Panvica je vhodná pre všetky typy varných plôch okrem indukčnej varnej dosky. Jej veľkou prednosťou je nepriľnavý povrch Titanium Force. Tento minerálny povrch s tvrdou bázou sa skladá z piatich vrstiev, je obohatený titánom a dvojitou krycou vrstvou. Vďaka tomuto špičkovému povrchu získava wok dlhšiu trvanlivosť, ľahko sa čistí, je veľmi odolný proti poškriabaniu, pri varení môžete používať aj kovové kuchynské nástroje.
Panvica disponuje tiež skvelým indikátorom teploty Thermo-Spot, ktorý vám signalizuje dosiahnutie optimálnej teploty, kedy môžete začať smažiť. Silné a odolné dno zabezpečuje dokonalé rozloženie tepla pri varení. Vonkajší povrch panvice je vyrobený z šedého metalického smaltu. S panvicou wok sa vám bude pohodlne manipulovať vďaka robustnej, ergonomicky tvarovanej rukoväti. Všetky použité materiály sú bezpečné, zdravotne nezávadné, neobsahujú ťažké kovy. Dokonalý pomocník pri varení. 
Hlavné prednosti:

  • nepriľnavý povrch Titanium Force
  • Thermo-Spot indikátor teploty
  • možnosť použitia kovového kuchynského náčinia
  • vhodné pre všetky tepelné zdroje
  • vhodné pre umývanie v umývačke

Parametre a špecifikácie:
Typ panvy:
Wok
Priemer:
28 cm

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 28 cm

Povrch

Vnútorný povrch S prímesou titánu

Typ

Typ Wok

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry
Kód:  TEFNP064
Produktové číslo:  D5041952
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11