Obnoviť stránku

Tefal Optigrill EE GC702D34

4,9 61 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Optigrill EE GC702D34


Dokonalosť v grilovaní

Tefal predstavuje prvý elektrický gril, ktorý griluje automaticky - meria hrúbku a množstvo ingrediencií a následne prispôsobí čas a teplotu prípravy. Optigrill s príkonom 2 000 W je splneným prianím všetkých milovníkov grilovania, či už mäsa, alebo čohokoľvek iného. Izolovaný plášť a veľké pohodlné držadlo zaručujú bezpečnú manipuláciu

Tefal Optigrill EE GC702D

Tefal Optigrill EE GC702D

6 grilovacích programov

Ponuka šiestich grilovacích programov obsahuje špeciálne nastavenia pre hamburger, hydinu, toasty / panini, klobásy, červené mäso a ryby. Manuálny režim s nemennou teplotou potom umožní grilovanie zeleniny presne podľa vašej chuti. Tlačidlá a kontrolný panel sú umiestnené na rukoväti pre lepšiu ergonómiu a zreteľnosť pri použití.


Displej meniace farbu

Unikátny displej mení farbu podľa aktuálnej fáze pečenie mäsa. Tá, je vypočítaná automatickým zmeraním hrúbky daného kusu. Vy tak máte plnú kontrolu nad tým, v akej fáze grilovanie ukončíte a na akom mäse si s chuťou zmlsnete. Upozornení ste aj  zvukovým signálom.

Tefal Optigrill EE GC702D

Tefal Optigrill EE GC702D

Jednoduchá údržba

Po skončení grilovania prichádza tá menej príjemná časť - upratovanie. Optigrill bol vyrobený tak, aby jeho čistenie bolo, čo  najjednoduchšie. Grilovacie pláty sú odnímateľné a môžete ich teda rýchlo umyť samostatne v umývačke. Nepriľnavá grilovacia plocha je navyše dômyselne naklonená pod uhlom 7 ° a všetok tuk a šťava steká do vyberateľného zásobníka v prednej časti.


Technické parametre:

  • Rozmery grilovacej dosky: 28 cm x 20 cm
  • Nepriľnavý povrch grilovacích dosiek 600 cm2, pre 2 až 4 porcie
  • Príkon: 2 000 W
  • Náklon dosiek pre ľahké odtekanie tuku (7 °)
  • Priestor pre uloženie prívodnej šnúry
  • Kovová brúsená povrchová úprava
Tefal Optigrill EE GC702D
Kód:  TEFGR001
Produktové číslo:  GC702D34
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14