Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Odnímateľná rukoväť Ingenio 5 L9933015

4,8 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Odnímateľná rukoväť Ingenio 5 L9933015

Univerzálna rukoväť TEFAL Ingenio 5 je vhodná pre všetky diely riadu Ingenio 5. Je veľmi dobre tvarovo vykonaná, dokonale bezpečná a možno ju umývať v umývačke riadu. Špeciálne odnímateľnú rukoväť môžete použiť na hrnce aj panvice. Jednoduchým spôsobom, pomocou jednej ruky rukoväť jediným kliknutím nasadíte na požadovanú nádobu Tefal. Rukoväť je bezpečná, nekĺže a nevypadáva. Ak potrebujete dať nádobu do rúry, jednoducho - opäť jediným pohybom rukoväť odoberiete a môžete pokrm zapekať. Kúpte si k svojmu riadu Tefal Ingenio 5 rukoväť, ktorá vám uľahčí varenie!

Vlastnosti rukoväte

  • Rukoväť je možné použiť na hrnce aj panvicu
  • Je dobre tvarovo vykonaná
  • Uchytáva sa jednoduchým spôsobom
  • Je možné ju umývať v umývačke
  • Nekĺže a nevypadáva

Parametre a špecifikácia

Kód:  TEFACC0001
Produktové číslo:  L9933072
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06