Obnoviť stránku

Tecno

Tecno banner

TECNO – nezastaví sa pred ničím

TECNO je inovatívna značka smartfónov čínskej spoločnosti TRANSSION Holdings, ktorá sa na slovenskom trhu smartfónov predstavila prvýkrát v roku 2022, a to hneď päticou modelov z radov Camon a Spark. Značka vsádza na unikátnu kombináciu pekného dizajnu, špičkovej technologickej výbavy, umelej inteligencie a dostupné obstarávacie ceny, vďaka čomu sa teší obľube už vo viac ako sedemdesiatich krajinách sveta. Pridajte sa aj vy medzi spokojných používateľov smartfónov TECNO, ktoré sa, v duchu hesla spoločnosti „Stop At Nothing“, nezastavia pred žiadnou výzvou.

Tecno mobile

TECNO Camon – rad smartfónov pre náročných

Najvyšší rad smartfónov TECNO Camon predstavuje modely Camon 18 a Camon 18 Premier. Dostupnejší z dvojice Camon 18 zaujme veľkým 6,8″ displejom s 90 Hz obnovovacou frekvenciou, výkonným procesorom MediaTek Helio G88 a batériou s úctyhodnou kapacitou 5 000 mAh. TECNO Camon 18 Premier potom ponúkne 120 Hz displej s uhlopriečkou 6,7″, rýchle 33-wattové dobíjanie a trojitý hlavný fotoaparát s rozlíšením 64 Mpx, optickou stabilizáciou a päťnásobným optickým zoomom.

TECNO Spark – dostupné, avšak nemenej kvalitné

TECNO Spark, to je rad dostupných smartfónov, ktorý zastupuje trojica modelov – Spark 8, Spark 8T a Spark 8 Pro. Medzi ich spoločné prvky patria kvalitné a štýlové konštrukcie, ostré displeje, viac než dostatočný výkon, dlhá výdrž batérie a fotoaparáty ako stvorené na zachytenie unikátnych životných momentiek, selfies, videí z koncertov či starostlivo naaranžovaných scén.

Tecno mobile
Tecno mobile

Objavte čaro používateľskej nadstavby HiOS

Všetky telefóny značky TECNO bežia na operačnom systéme Android s používateľskou nadstavbou HiOS. Táto na mieru vyvinutá používateľská nadstavba prináša celý rad bezpečnostných funkcií a technologických vylepšení na príjemné a intuitívne ovládanie prostredia telefónu, úpravu fotografií, prácu s notifikáciami, súbormi aj dokumentmi. HiOS sa tiež navyše teší pravidelným aktualizáciám, a tak nezaostáva ani z hľadiska bezpečnosti a stability.

Spresniť parametre
11 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02