Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TechniSat TechniCrypt

4,7 183 hodnotení

TechniSat TechniCrypt

Dekódovací modul pre karty IRDETO (ICE) určený pre ľubovoľné prijímače s CI/CI+ sloty. Dekóduje Skylink, CS Link a freeSAT by UPC Direct programy v novom kódovacom systéme IRDETO PI-sys. Nemusíte tak kupovať nový prístroj a len doplníte existujúce. Odladený softvér modulu spolupracuje s väčšinou prijímačov. Certifikát SKYLINK READY zaručuje bezproblémovú prevádzku s ICE/Irdeto kartami Skylink a CS Link. Pre jednoduché ovládanie modulu má CZ menu a funkciu vypnutia systémových alebo chybových hlásení modulu pri súčasnom osadení dvoch modulov v jednom prijímači. Nechýba rodičovský zámok a komfortné aktualizácie softvéru cez družicu funkciou OTA. Nahrávka dekódovacím modulom nie je šifrovaná a možno ju ďalej spracovávať v PC.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
CI/CI+ slot
Kódovací systém:
IRDETO PI-sys
Vlastnosti:
CZ menu
Rodičovský zámok
Aktualizácia pred družicu (OTA)
Vypnutie systémových a chybových hlásení

Kód:  JT842g2
Produktové číslo:  g002b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19