Obnoviť stránku

Satelitná a anténna technika

Satelitná a anténna technika otvára dvere do sveta vysoko kvalitného vysielania a predstavuje revolúciu v spôsobe, akým prijímame rôznorodý obsah. Predstavte si svet, kde je obraz dokonale ostrý, zvuk čistý aj kvalitný a programy nekonečne bohaté, pretože táto technológia umožňuje prijímať televízne a rozhlasové vysielanie z rôznych častí sveta. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, aké ďalšie výhody satelitná technika prináša.

Pokračovať
Spresniť parametre
171 položiek

Satelitná a anténna technika

Satelitná a digitálna technika, to je všetko potrebné na príjem satelitného aj pozemného vysielania v digitálnej podobe. Ak vám nestačí obmedzená ponuka TV programov z pozemného vysielania a káblovej televízie, potom bude pre vás riešením satelitné vysielanie. K nemu získate prístup pomocou satelitnej a digitálnej techniky, ako sú satelitné prijímače, TV antény, satelitné konvertory, dekódovacie karty, potrebnej kabeláže a držiakov a stožiarov. Kvalitnú satelitnú a digitálnu techniku zaobstaráte od výrobcov EVOLVEO, Zircon, Philips, Amiko, Sencor a ďalších.

Pokračovať

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19