Obnoviť stránku

Tchibo

tchibo kavovar

Tchibo – káva, ktorá hovorí za všetko

Spoločnosť Tchibo má korene v Nemecku a patrí medzi najvýznamnejších dovozcov kávy a kávových výrobkov. Na slovenskom trhu pôsobí od roku 1991 a odvtedy si udržuje vedúce postavenie v segmente praženej kávy, kde ju reprezentujú okrem značky Tchibo aj značky Davidoff Café a najnovšie tiež Eduscho. Nielen výborná káva Tchibo, ale aj automatické kávovary a vlastný kapsulový systém Tchibo Cafissimo – to všetko máte k dispozícii.

kávovar tchibo

Automatický kávovar Tchibo pripraví lahodnú kávu stlačením jediného tlačidla

Tchibo ponúka pod vlastnou značkou kompaktné automatické kávovary Esperto v rôznych variantoch, ktoré sú jednoduché na obsluhu aj údržbu. Navyše vďaka kompaktným rozmerom a modernému dizajnu sa zmestia do každej kuchyne. Model „Caffé“ umožňuje prípravu nápojov typu Espresso či Caffé Créma, s modelom „PRO“ si zase vychutnáte aj mliečne špeciality.

Objavte široké portfólio zrnkovej kávy Tchibo, Davidoff a Eduscho

V našej ponuke nájdete prémiové kávy Davidoff s dôrazom na výber prvotriednych zŕn. Ďalej kávu Tchibo Barista, známu svojím špecifickým pomalým bubnovým pražením, ktoré maximálne vyzdvihuje chuť kávy. Rad Tchibo Espresso vám umožní pripraviť si doma kávu s nádychom Talianska. A tiež sa môžete tešiť na značku Eduscho. Tá je na trhu takmer sto rokov a určite pri nej oceníte vynikajúcu kvalitu za prijateľnú cenu.

Zrnková káva Tchibo, Davidoff, Eduscho
tchibo cafissimo kapsule

Tchibo Cafissimo zaujme všetkých kávových gurmánov

Kávový systém Tchibo Cafissimo sa postará o jednoduchú prípravu kvalitných káv typu Espresso alebo Caffé Crema. Kávovary sú dostupné v mnohých farbách, majú kompaktný dizajn a nie sú náročné na údržbu. Okrem základného radu kapsúl na prípravu Espressa a Caffé Crema nájdete v ponuke aj aromatizované verzie a prémiové kapsuly Tchibo Barista a Brazil s výberovou kávou.

Spresniť parametre
52 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04