Obnoviť stránku

Tchibo Cafissimo Espresso Ethiopia Abaya

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tchibo Cafissimo Espresso Ethiopia Abaya

Špeciálna kávové kapsule TCHIBO poskytujú ten najlepší zážitok všetkým milovníkom tohto svetoznámeho fenoménu.Vďaka vákuovo uzavretým kapsulám si káva uchováva plná aróma a vy si tak môžete vychutnať najvyššiu kvalitu nápoja v každom šálke.Oproti iným systémom, u ktorých často dochádza k rýchlemu zoslabujúca arómy, si tieto vákuovo uzatvorené kapsule, určené exkluzívne pre kávovary TCHIBO Cafissimo, svoje kúzlo bezpečne uchovávajú a rozvíjajú ho až v priebehu sparovania.Doprajte si ozajstný zážitok každý deň.
Každá jednotlivá kapsula TCHIBO Ethiopia Abaya obsahuje presné a dokonale odmerané množstvo namletej kávy, z ktorého Váš kávovar počas pár chvíľ pripraví šálku lahodného nápoja.Typovo ide o veľmi aromatickú kávu, ktorá prekvapí kvetinovými, jemne jazmínovými tóny.Rozhodne prinesie svojmu konzumentovi zážitok, ktorý sa od bežných typov kávy značne odlišuje.
Príprava je veľmi rýchla a čistá a porcie v kapsuli perfektný pre jednu šálku.Do kapsúl s jemnou kávou je vyberaná len tá najkvalitnejšia káva typu Arabica, pre ktorú je typické pestovanie vo vysokých polohách, kde dochádza k pomalšiemu zrenia.To dáva káve viac času na rozvinutie svojej nenapodobiteľnej pestrosti svojich viac ako 800 aromatických chuťou.Pre kávy TCHIBO sú vyberané len tie najlepšie zrná - zrelá, veľká a bezchybná.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
vákuovo uzatvorená kapsule
Príchuť a druh kávy:
Aromatická káva s kvetinovými, jemne jazmínovými tóny
Pôvod:
100% Tchibo Arabica
Výhody kapsúl:
Rýchla a čistá príprava
Porcia pre prípravu jednej šálky kávy
Čerstvé aróma vďaka vákuovému balenia
Vhodná na okamžité použitie
Dokonalý tlak pri sparovania kávy
Hmotnosť kapsule:
7 g
Obsah balenia:
10 kapsúl
Kód:  EAN3605h
Produktové číslo:  4046234654578
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03