Obnoviť stránku

Tchibo Cafissimo Picco Sand Beach

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tchibo Cafissimo Picco Sand Beach

Štýlový kávovar od spoločnosti Tchibo vám nielen vyčarí úsmev na tvári, Ale zároveň poteší aj chuťové bunky. Na svoju pravidelnú dávku kofeínu si počkáte maximálne 30 sekúnd, áno tak rýchlo je pripravený k akcii. Dokonca umožňuje individuálne zvoliť množstvo vody, A teda intenzitu pripravovaného nápoja. Najvyššej kvality je dosiahnuté nielen precíznosťou samotného kávovaru, ale tiež vďaka hermeticky uzavretým kapslím Cafissimo, Ponúkajúcim širokú paletu lahodných príchutí. Spríjemnite si začiatok nového dňa alebo priebeh náročného pracovného popoludnie s kávou zaisťujúce dokonalé arómu a neopakovateľný pôžitok.
Hlavnou prednosťou sa javí možnosť voľby dvoch nastavenie tlaku pre sparovanie kávy, čím je možné vyladiť proces prípravy nápoja presne podľa jeho typu - dokonalé espresso alebo caffé crema? S TCHIBO Cafissimo Picco žiadny problém. Aj cez svoje miniatúrne rozmery, ktoré maximálne vyniknú v stiesnených priestoroch, obsahuje odnímateľnú nádrž na vodu s objemom 0,9 litra.
Vysoká miera personalizácie je umožnená prostredníctvom nastavenie množstva vody. Vaša káva bude presne tak silná, ako jej máte radi. Praktický je tiež výklopný stolček na malé šálky pre espresso. Energiu aj váš čas bude šetriť funkcie automatického vypínania. V neposlednom rade je potrebné spomenúť tiež prehľadný ukazovateľ nutnosti odstránenia vodného kameňa.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Kávovar na kapsule
Určené pre:
Kapsule TCHIBO Cafissimo
Tlak pre sparovanie kávy:
až 15 barov
Objem nádrže na vodu:
0,9 l
Hlavné výhody:
Dva tlaky pre sparovanie kávy (espresso, caffé crema)
Odnímateľný zásobník na vodu
Energeticky efektívne podľa kritérií Eco TopTen
Možnosť individuálneho nastavenia množstva vody
Výklopný stolček na malé šálky espresso
Ukazovateľ nutnosti odstránenia vodného kameňa (odstraňovač vodného kameňa zadarmo)
Rozmery:
162 x 270 x 287 mm
Farebné prevedenie:
Sand Beach

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací
Kód:  EAN3604m
Produktové číslo:  4043002981805
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01