Obnoviť stránku

Tchibo Caffé Crema Rich Aroma

4,2 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tchibo Caffé Crema Rich Aroma

Plná chuť

Vychutnajte si tú najjemnejšiu zamatovú penu s plnou chuťou kávy Caffé Crema. S vylepšenou receptúrou obsahujúcou 100 % zŕn kávy Tchibo Arabica zažijete výnimočný pôžitok z pitia kávy. Káva Caffé Crema je obohatená jemným karamelovým tónom a plnou arómou čerstvo upraženej kávy. Táto káva sa skvele hodí na prípravu tradičných špecialít s mliečnou penou, ako je cappucino alebo latte macchiato.

Systém vákuovo uzavretých kapsúl, v ktorých je namletá káva, zaručuje vždy dokonale čerstvé arómu v každej šálke. Vďaka tomuto systému sa jednotlivé zložky arómy čerstvo namletej kávy perfektne zachovajú a uvoľňujú sa až pri sparovaní kávy. Kapsule sú vhodné pre kávovar Tchibo Cafissimo.

Kapsule s kávou Tchibo obsahujú iba kávu Arabica tej najvyššej kvality. Káva sa pestuje vo vyšších polohách, čo zaručuje pomalšie dozrievanie kávových zŕn. Pomalšie zrenie dodáva viac času na rozvinutie nenapodobiteľnej pestrosti vôní. Pri mletí kávy Tchibo Espresso sú používané iba zrelé, veľké a bezchybné kávové zrná.

Obsah balenia:

  • 10 kapsúl Tchibo Caffé Crema Rich Aroma
Kód:  TCHACC05
Produktové číslo:  476258
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06