Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma

4,8 26 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu
Pri kúpe 1-4 ks 3,79 €/ks
Pri kúpe 5-6 ks 3,44 €/ks
Pri kúpe 7 a viac ks 3,25 €/ks

Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma

Vynikajúca jemná chuť

Jemná zamatová pena, 100 % zŕn tej najlepšej kávy Arabica a lahodná chuť. To je káva Tchibo Fine Aroma. Nová receptúra tejto káve dodáva ešte zmyselnejšiu chuť. Ľahký ovocný tón kávy a jemný základ utvára skvelý pôžitok z pitia tejto kávy. Šetrné praženie kávových zŕn umocňuje plnú chuť tejto skvelej kávy.

Systém vákuovo uzavretých kapsúl, v ktorých je namletá káva, zaručuje vždy dokonale čerstvú arómu v každej šálke. Vďaka tomuto systému sa jednotlivé zložky arómy čerstvo namletej kávy perfektne zachovajú a uvoľňujú sa až pri sparovaní kávy. Kapsuly sú vhodné pre kávovar Tchibo Cafissimo.

Kapsuly s kávou Tchibo obsahujú iba kávu Arabica tej najvyššej kvality. Káva sa pestuje vo vyšších polohách, čo napomáha pomalšiemu dozrievaniu kávových zŕn. Pomalšie zrenie dodáva viac času na rozvinutie nenapodobiteľnej pestrosti vôní. Pri mletí kávy Tchibo Espresso sú používané iba zrelé, veľké a bezchybné kávové zrná.

Obsah balenia:

  • 10 kapsúl Tchibo Caffe Crema Fine Aroma

Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény Bez alergénov

Počet porcií

Počet porcií 10 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Caffe crema

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Kód:  TCHACC04
Produktové číslo:  464512
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16