Obnoviť stránku

TASSIMO kapsuly Flat White 8 nápojov

4,9 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 6,49 €/ks
Pri kúpe 2 ks 6,31 €/ks
Pri kúpe 3-5 ks 6,20 €/ks
Pri kúpe 6 a viac ks 6,08 €/ks

TASSIMO kapsuly Flat White 8 nápojov

Kávové kapsuly TASSIMO Flat White

Kávové kapsuly TASSIMO Flat White potešia každého milovníka dobrej kávy. Vychutnajte si dokonale vyváženú bohatú chuť kávy s krémovo jemnou mliečnou príchuťou. Tassimo sa vyznačuje dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami s pražením kávy, vďaka čomu je zaručená najvyššia kvalita nápoja.

Balenie TASSIMO Flat White obsahuje 8 ks kávových kapsúl.


TASSIMO Coffee Shop - káva z vašej obľúbenej kaviarne

S edíciou Coffee Shop Selection si vychutnáte obľúbené trendy z kaviarní, ako je napr. Toffee Nut Latte s neodolateľnou vôňou karamelu, krémový Flat White či exotický Chai Latte s indickým korením. Užite si príjemné chvíle s vašimi priateľmi a doprajte si lahodnú kávu presne podľa vašej chuti. Stačí stlačiť jediné tlačidlo na kávovare TASSIMO a v priebehu okamihu sa prenesiete do vašej obľúbenej kaviarne.


Kávové kapsuly TASSIMO Flat White 8 ks

Kávovary TASSIMO

Sortiment štýlových kávovarov TASSIMO zahŕňa modely so širokou ponukou rôznych dizajnov, farieb a veľkostí. Vďaka tomu môžete zvoliť produkt, ktorý vám bude najviac vyhovovať a v pohodlí vášho domova si pripraviť dokonalú kávu stlačením jediného tlačidla.

Kávové kapsuly TASSIMO Flat White 8 ks

Technológia INTELLIBREW

Každá kávová kapsula TASSIMO je opatrená unikátnym čiarovým kódom INTELLIBREW, pomocou ktorého kávovar nastaví optimálnu teplotu, množstvo vody a čas prípravy nápoja. Výsledkom je dokonale pripravená šálka kávy bez nutnosti zložitého nastavovania kávovaru.

Kávové kapsuly TASSIMO Flat White 8 ks

Kapsuly TASSIMO so širokou ponukou nápojov

V sortimente kávových kapsúl TASSIMO je zastúpených 13 druhov kávových aj mliečnych nápojov pre celú rodinu. Nechýba ani výber z obľúbených značiek, ako je Jacobs, Oreo či Milka, ktoré potešia nielen vás, ale aj vaše deti.



Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény 7 - Mlieko

Počet porcií

Počet porcií 8 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Mliečne kávové nápoje

Druh kávy

Druh kávy Zmes kávových odrôd

Typ kapsúl

Druh kapsúl Tassimo

Intenzita

Intenzita Dark

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Cappuccino
Kód:  LORKK347
Produktové číslo:  4051531
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02