Obnoviť stránku

Tanita BC 401 čierna

4,6 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
92,90 €

Tanita BC 401 čierna

Chcete si udržať prehľad o vašej hmotnosti, ale neviete si rady s výberom váhy? Osobná váha Tanita BC 401 čierna je vybavená doskou zo skla, vďaka čomu skvele zapadne svojím dizajnom do akéhokoľvek interiéru. Táto váha zvládne maximálnu záťaž 150 kg. Diagnostická váha vám navyše tiež zmeria, koľko máte tuku, koľko svalovej hmoty a aj množstvo vody v tele.  Digitálnu osobnú váhu Tanita BC 401 možno prepojiť s mobilnou aplikáciou, ktorá je kompatibilná s Android a iOS. Vďaka tomu sa zaraďuje medzi inteligentné váhy. Do osobnej váhy Tanita BC 401 si dokonca môžete uložiť váš vek, výšku a pohlavie. Vašu hmotnosť zmeria s presnosťou na 100 g. Komunikáciu so smart zariadeniami zabezpečuje bezdrôtová technológia Bluetooth.


Kľúčové vlastnosti digitálnej osobnej váhy Tanita BC 401, čierna, diagnostická

  • Digitálna váha ideálna na sledovanie vašej hmotnosti
  • Nosnosť váhy Tanita BC 401 je 150 kg
  • Digitálna váha ponúka tieto funkcie: meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou
  • Kompatibilita s Android a iOS
  • Váha Tanita BC 401 disponuje špeciálnym telesným analyzátorom
  • Jednoduché zapnutie osobnej váhy
  • Rozdelenie podľa kritérií ako je dospelý mód, detský mód a atletický mód
  • Na prepojenie s inými zariadeniami slúži bezdrôtová technológia Bluetooth
  • Váhu Tanita BC 401 má čierne farebné vyhotovenie a sklenený povrch

Diagnostická váha Tanita BC 401 disponuje špeciálnym telesným analyzátorom

Diagnostická váha Tanita BC 401 je vybavená špeciálnym telesným analyzátorom, ktorý vám dokáže zmerať 10 dôležitých hodnôt. Platforma so štvorelektródovým systémom dokáže rozpoznať daného používateľa vďaka najbližšej hodnote telesnej váhy. Analyzátor funguje pri ručnom zadaní, lepšie sa však ovláda pomocou mobilnej aplikácie – My Tanita app.

Jednoduché zapnutie osobnej digitálnej váhy Tanita BC 401

Štvorelektródový systém rozpozná až 5 osôb, ktoré odlíši rozdielnym farebným podsvietením. Zapnutie osobnej digitálnej váhy Tanita BC 401 je úplne jednoduché. Stačí nastúpiť na platformu z tvrdeného skla a váha sa automaticky spustí. Osobná váha Tanita BC 401 navyše využíva bioelektroimpedančnú technológiu „scanu“ – BIA. Táto technológia poskytuje vysoko presnú a neinvazívnu metódu, ktorá je výrobcom udávaná s presnosťou váženia na 100 g, resp. 0,1 %.

Prepojenie cez mobilnú aplikáciu My Tanita app

Digitálna váha osobná Tanita BC 401 využíva analyzátor aj na rozlíšenie používateľa podľa rôznych kritérií ako je dospelý mód, detský mód a atletický mód. Dospelý mód sa meria od 18 rokov do 99 rokov, detský mód je pre deti od veku 7 rokov a do výšky 110 cm a atletický mód pre osoby, ktoré cvičia aspoň 10 hodín týždenne a 1 rok trénujú. Všetko môžete prehľadne kontrolovať v užitočnej mobilnej aplikácii, ktorú si jednoducho stiahnete do svojho smart zariadenia. Aplikácia je kompatibilná s Android (min. verzia 5.0) a iOS. Párovanie ďalej vyžaduje Bluetooth smart (protokol BT 4.0 alebo vyššiu verziu).


Praktické funkcie osobnej váhy s meraním tuku Tanita BC 401

Meranie podielu svalovej hmoty:
Osobná váha prostredníctvom tejto funkcie zobrazí hmotnosť priečne pruhovaných a hladkých svalov a to vrátane vody, ktorú obsahujú.

Meranie hmotnosti kostí:
Váha pomocou množstvo kalcia a ostatných minerálov vo vašom tele dokáže veľmi presne analyzovať hmotnosť vašich kostí. Štúdie preukázali, že dlhodobé cvičenie napomáha k rozvoju kostného tkaniva, teda k silnejším a zdravším kostiam. Je preto dôležité rozvíjať a udržiavať zdravé kosti vyváženou stravou a dostatočnou telesnou aktivitou.

Tanita BC 401 ponúka meranie viscerálneho tuku
Viscerálny tuk sa ukladá v brušnej dutine a obklopuje vaše vnútorné orgány. Štúdie preukazujú, že aj keď hmotnosť a percento telesného tuku zostáva vo vašom tele rovnaké, s rastúcim vekom sa ukladanie tuku mení. Tuky sa čím ďalej viac ukladajú v oblastí brucha, a to obzvlášť u žien v menopauze. Meranie viscerálneho tuku a jeho prípadné zníženie vám pomôže znížiť riziko chorôb – srdcových chorôb,vysokého krvného tlaku, atď.

Denný príjem kalórií – DCI:
Tento parameter je súčtom kalórií pre základný metabolizmus a kalóriami potrebnými pre metabolizmus spojený s fyzickou aktivitou počas dňa.

Váha Tanita BC 401 umožní meranie metabolického veku:
Táto funkcia porovná váš bazálny metabolizmus na základe veku s priemerným bazálnym metabolizmom u rovnakej vekovej skupiny. Prostredníctvom merania metabolického veku zistíte skutočný vek svojho organizmu.

Rozmedzie zdravého telesného tuku:
Váha Tanita BC 401 automaticky porovnáva percento tuku s percentom tuku zdravého človeka (stanovené svetovou zdravotníckou organizáciou na základe dlhodobých výskumov). Výsledok je následne zobrazený na displeji v štyroch stupňoch. Meranie je funkčné aj u detí.

Mód:
Osobná váha s meraním tuku Tanita BC 401 disponuje pamäťou pre 5 osôb a rozlišuje dospelý mód (od 18 do 99 rokov), detský mód (deti od 7 rokov, od výšky 110 cm) a atletický mód (pre osoby, ktoré 10 hodín týždenne pravidelne aspoň rok trénujú).

Doplňujúce informácie:

Percento telesného tuku – 0,1 %
Percento telesnej vody – 0,1 %
Podiel svalovej hmoty – 0,1 kg
Hmotnosť kostí – 0,1 kg
Bazálny metabolizmus – kcal/kJ
Kapacita váženia – 150 kg
Presnosť váženia – 100 g/ 0,1 %
Duálne meranie (6,25/50 kHz)
4 AAA batérie súčasťou balenia
Rozmery platformy: 218 × 316 × 30 mm (d × š × v)
Farebné vyhotovenie: čierna
Záručná lehota: 3 roky

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 150 kg
Funkcie Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou
Presnosť merania 100 g

Materiál

Materiál dosky Sklo

Konektivita

Typ batérie AAA
Konektivita Bluetooth

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, iOS

Farba

Farba Čierna
Kód:  TANOV674
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07