Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Osobné váhy

Osobné váhy primárne slúžia na meranie telesnej hmotnosti, ale dokážu toho oveľa viac. Ako veľmi si strážite figúru? Osobná váha vám aj u vás doma vykoná celkovú analýzu telesnej kondície, a ak si zaobstaráte smart váhu, všetko odošle aj do vášho mobilného telefónu. Aké typy a funkcie váh sa teda ponúkajú na zváženie? Čítajte ďalej a dozviete sa, ako vybrať najlepšiu osobnú váhu na mieru.

Pokračovať
Spresniť parametre
249 položiek

Osobné váhy

Osobná váha je praktický pomocník do každej domácnosti. Ich súčasťou boli kedysi analógové stupnice, dnes sú však rozšírené digitálne osobné váhy s displejom. Použitie osobných váh je veľmi jednoduché. Stačí jemné ťuknutie a váha sa sama aktivuje. Dôležitá je presnosť aj čitateľnosť nameraných údajov, preto odporúčame zamerať sa aj na tento parameter. Osobné váhy zvyčajne merajú s presnosťou na 100 g a ich celková nosnosť dosahuje až 180 kg. Detské modely osobných váh vsádzajú aj na veselý dizajn a ich nosnosť je iba niekoľko desiatok kilogramov.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09