Obnoviť stránku

Tactical

Príslušenstvo Tactical

Tactical – nepoľavujúca inovácia kvality a odolnosti

Firma Tactical už roky obohacuje trh o inovatívne príslušenstvo a vybavenie na tablety a inteligentné hodinky. Skvelé výsledky a perfektnú funkčnosť dosahuje predovšetkým vďaka precíznemu spracovaniu tých najkvalitnejších materiálov, čo dávajú poznať na svojich odolných, ale napriek tomu moderných a štýlových výrobkoch. V portfóliu firmy Tactical nájdete predovšetkým puzdrá na tablety, unikátne remienky a nabíjačky na široké spektrum smart hodiniek, vrátane Apple Watch.

Puzdrá Tactical

Odolné a praktické puzdrá na tablety Tactical

Spoločnosť Tactical ponúka tabletom značiek Apple, Samsung, Lenovo a Huawei praktické riešenie v podobe puzdier. Tie majú pevnú konštrukciu potiahnutú kvalitnou umelou kožou, ktorá kryje tablet zo všetkých strán. Vďaka tomu puzdrá Tactical znižujú riziko poškriabania displeja či celkového poškodenia zariadenia pri páde. Neobmedzujú ani v používaní tlačidiel, zatiaľ čo o jednoduché používanie sa stará flipové spracovanie so stojanom, ktoré môžete využiť na sledovanie filmov či čítanie receptu pri varení.

Štýlové remienky k hodinkám Tactical pre každého

Pre majiteľov smart hodiniek firma Tactical ponúka široký sortiment štýlových a starostlivo vyrobených remienkov. Na výber máte z niekoľkých farebných spracovaní, ale aj prvotriednych materiálov, medzi ktoré patrí kov, koža, silikón a ďalšie. Remienky Tactical skvele padnú na nové aj staršie smart hodinky značiek Apple, Huawei, Garmin, Xiaomi a Samsung. Stačí si len postrážiť kompatibilitu.

Remienky Tactical
Káble Tactical

Nabíjacie káble na inteligentné hodinky, ktoré vydržia

Nabíjacie káble a základne Tactical pomôžu smart hodinkám nabrať dostatok energie na ďalšie fungovanie. Cez USB zakončenie kábla môžete zariadenie nabíjať nielen z klasického adaptéra do zásvuky, ale aj z powerbanky, notebooku, alebo dokonca z autoabíjačky. Záleží len na vás. Ponuka dobíjacích káblov a základní Tactical je pritom široká a pokrýva viac aj menej známe modely.

Spresniť parametre
650 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03