Obnoviť stránku

Street Surfing

Street Surfing

Street Surfing: Všetko pre freestyle jazdu v uliciach vášho mesta

Spoločnosť Street Surfing, pochádzajúca z americkej Kalifornie, predstavila v roku 2005 nový fenomén v podobe produktu pomenovanom The Wave. Tento špeciálny skate sa onedlho preslávil po celom svete ako „waveboard”. Dnes ponúka značka Street Surfing okrem waveboardov aj klasické skateboardy, longboardy a freestyle alebo elektrické kolobežky. Všetky výrobky prechádzajú neustálym vývojom a podrobujú sa starostlivému testovaniu, za ktorým stojí vlastný profi jazdecký tím. Dôraz je kladený aj na originálny dizajn, ktorý je často tvorený v spolupráci s renomovanými umelcami. Srdce značky Street Surfing bije pre tvorbu nového životného štýlu a pre intenzívne prežitie každého okamihu.

Elektrická kolobežka Street Surfing

E-kolobežky Street Surfing – rýchla doprava po meste

Street Surfing kolobežka vám umožní zlepšiť váš životný štýl a efektivitu a dopraviť sa do vášho cieľa rýchlo, ľahko a ekologicky šetrným spôsobom. K dispozícii sú modely s až 400 W motorom a batériou, ktorá vám umožní prejsť až 30 km na jedno nabitie. Street Surfing kolobežka vždy disponuje skladacou konštrukciou, bezdušovými kolesami bez potreby dofukovania, protišmykovým stúpadlom, kotúčovou brzdou, svetlami a prehľadným displejom na sledovanie rýchlosti a stavu batérie.

Kolobežky Street Surfing na tie najštýlovejšie triky

Freestyle kolobežky Street Surfing majú robustnú hliníkovú konštrukciu, na ktorú sa môžete spoľahnúť aj pri tých najodvážnejších skokoch v skateparku. Nenechajte sa zmiasť ich hrubými riadidlami, tie slúžia na pevný úchop a ich šírka je ideálna na jednoduché ovládanie a vykonávanie trikov. Vyberte si kolobežky Street Surfing Torpedo, Trickster a Destroyer pre začiatočníkov a pokročilých alebo výkonnejšie modely Street Surfing Bandit a Ripper pre veľmi skúsených aj profi jazdcov, ktoré vás posunú za vlastné hranice.

Freestyle kolobežka Street Surfing
Skateboardy a longboardy Street Surfing

Skateboardy a longboardy Street Surfing majú štýl

Dostali ste náladu hodiť si v skateparku nejaký ten kickflip alebo si zísť parádny downhill? Na triky bude ideálny skateboard Street Surfing s odolnými komponentmi, ktoré vydržia aj tie najdrsnejšie kaskadérske kúsky. Na dlhšie prechádzky potom zvoľte longboard Street Surfing, ktorý vám poskytne výbornú stabilitu, skvele odtlmí všetky vibrácie a vy sa budete cítiť, akoby ste surfovali na vlnách oceánu. Dizajnové dosky vám umožnia zažiariť všade tam, kam prídete.

Spresniť parametre
34 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01