Obnoviť stránku

Steves

Pánska kozmetika Steve's

Steve's: Prírodná kozmetika pre každého muža

Steve's je maximálne prírodná kozmetika pre pánske pokolenie vyvinutá a vyrábaná v Českej republike. Bez ceremónií a falošných marketingových sľubov, zato s rozumnou porciou prírody doplnenou o funkčné zložky. Kozmetika pre mužov, ktorí nechcú riešiť milión produktov, ale radšej si vyberú kvalitný základ za dobrú cenu, ktorý navyše necestuje cez pol sveta. Steve sa narodil v roku 2020 v Plzni ako nezbedný potomok značky Beviro, takže skúseností s pánskymi potrebami má na rozdávanie. V jeho kúpeľňovej krabičke poslednej záchrany nájdete všetko od starostlivosti o vlasy a bradu cez tvár, intímne partie až po prsty na nohách. A dokonca aj doplnky stravy. Všetko bez parabénov, sulfátov, ropných olejov a testovania na zvieratách. Skúste to a dajte vedieť. #NoBull***t

Starostlivosť o vlasy a bradu Steve's

Nutné minimum pre zdravé a upravené vlasy a bradu

Pre všetkých pestovateľov dobre (vy)živeného mužného porastu má Steve pevné základy. Napríklad špeciálny šampón 2 v 1 na vlasy a bradu, ktorý bude obe vaše pýchy udržiavať zdravé a hladké. Alebo stylingový gél na mokré aj suché vlasy, ktorým jednoducho vyladíte účes od Elvisa cez Sex Pistols až po dobrého chlapca odvedľa. A samozrejme nezabúda ani na správne upravenú bradu – olej zaistí spokojnú nesvrbivú pokožku, zatiaľ čo špeciálny balzam s bambuckým maslom a kandeliovým voskom sa postará o parádne upravený tvar. 

Tá najlepšia starostlivosť o celé telo od Steva. Jednoducho

Rovnako ako vy, aj Steve má rád, keď sú veci jasné a jednoduché. Sprchový gél, po ktorom nič neštípe. Lubrikant „na spodok“ a stehná, aby dole prebiehalo všetko hladko a nelepivo pri akomkoľvek výkone. Dezodorant, ktorý funguje klasicky, ale jeho revírom sú špeciálne intímne partie. A Steve nezabúda ani na toho fešáka, ktorý na vás žmurká v zrkadle – umývací gél na tvár a hydratačný krém poskytnú vašej pleti potrebnú starostlivosť a poradia si aj s nejakou tou zbytočnou vráskou. Život je zložitý dosť, tak prečo si ho komplikovať aj v kúpeľni? 

Starostlivosť o telo Steve's
Doplnky stravy Steve's

Prírodné doplnky stravy Steve's nielen na imunitu

K starostlivosti o telo Steve pridáva aj účinné prírodné doplnky stravy v kvalitnej a cenovo dostupnej forme. Tabletky na podporu imunity, libida, na dobrú náladu, podporu rastu vlasov alebo na kvalitný spánok vám pravdepodobne nezaručia nesmrteľnosť, ale možno z vášho každodenného pretĺkania urobia o niečo menší boj. Nech už v živote robíme čokoľvek, v kúpeľni sme si všetci rovní. A všetci môžeme vyzerať a cítiť sa dobre. Všetci sme Steve. Aj strýko Karol. #NoBull***t

Spresniť parametre
35 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12