Obnoviť stránku

SteelSeries Alias Pro – EMEA

Garancia najlepšej ceny
379,90 €

SteelSeries Alias Pro – EMEA

Kondenzátorový XLR mikrofón ako stvorený pre streamerov

SteelSeries Alias Pro je prvý a posledný mikrofón, ktorý budete potrebovať na hranie, alebo streamovanie. Herný mikrofón využíva 3× väčšiu kapsulu (25 mm) ako bežné mikrofóny, vďaka čomu dokáže zachytiť široký rozsah zvukov. Nezáleží na tom, či ste blízko mikrofónu, ďaleko od neho, alebo pri ASMR, SteelSeries Alias Pro vždy zachytí zvuk čisto a jasne. Mikrofón bol navrhnutý na možnosť pripojenia k dvom PC súčasne. So softvérovým riešením Sonar for Streamers môžete jednoducho upraviť svoj zvuk ako profesionál. Externý mikrofón SteelSeries Alias Pro využíva potlačenie okolitého hluku pomocou umelej inteligencie. Preto sa do vášho streamu nedostanú zvuky, ktoré nechcete. K mikrofónu dostanete Stream Mixer, na ktorom jednoducho stlmíte zvuk aj mikrofón, či upravíte hlasitosť. Navyše vás určite poteší štýlové RGB podsvietenie Stream Mixeru.

Kľúčové vlastnosti mikrofónu SteelSeries Alias Pro

  • Ideálny mikrofón na hranie a streamovanie
  • SteelSeries Alias Pro má 1" kapsulu na presné zachytenie zvuku
  • Súčasťou je Stream Mixer s mapovateľnými ovládacími prvkami a RGB podsvietením, ktorý pripojíte k mikrofónu cez XLR kábel
  • Softvér Sonar for Streamer umožní komplexné nastavenie zvuku pomocou presetov aj vlastného nastavenia
  • Potlačenie hluku posilnené umelou inteligenciou sa postará o čistotu zvuku
  • Robustný shock mount zamedzí prenášaniu nechcených zvukov ako je písanie na klávesnici a pod.
  • Pripojenie cez USB-C (Stream Mixer k PC)
  • K dispozícii budete mať 2× USB-C na pripojenie k dvom PC súčasne
  • Možnosť zapojenia slúchadiel na monitoring v reálnom čase
  • Flexibilný dizajn vám umožní mikrofón SteelSeries Alias Pro nechať stáť v stojane na stole, alebo pripevniť na mikrofónové rameno

Jednoduchá úprava zvuku v aplikácii Sonar

Majte svoj mikrofón úplne pod kontrolou v aplikácii Sonar for Streamers, ktorá vám v prehľadnom rozhraní umožní vylepšiť zvuk mikrofónu pre štúdiový zvuk. Nastavenie všetkého potrebného je úplne jednoduché. Najprv si vyberiete zariadenie a nastavte Sonar Stream ako jediný zdroj v ľubovoľnom streamovom softvéri. Jednoduchým pretiahnutím potom môžete pretiahnuť obľúbené aplikácie, ako je napríklad Spotify či Discord, do jedného zo štyroch zvukových prúdov (Hra, Chat, AUX a Médiá). V aplikácii Sonar môžete jednoducho namixovať zvuk mikrofónu SteelSeries Alias Pro tak, aby ste zneli ako streamer svetového formátu. Vybrať si môžete z celého radu presetov, ktoré je potom možné upravovať podľa potreby.

Účinný shock mount

Pre všetkých, okolo ktorých je pri hraní alebo streamovaní rušno, má mikrofón SteelSeries Alias Pro robustný shock mount. Ten zabráni tomu, aby sa nechcený zvuk dostal do vášho streamu.

Mikrofón SteelSeries Alias Pro

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Podsviece Stream Mixer

S mikrofónom Alias Pro dostanete XLR Stream Mixer, ktorý vám umožní previesť profesionálny XLR signál do streamu. Pravý ovládač a pravé tlačidlo sú navyše úplne mapovateľné.

Mikrofón SteelSeries Alias Pro

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduché pripojenie aj dvoch PC

Mikrofón aj Stream Mixer boli navrhnuté tak, aby ste sa mohli pripojiť až k dvom PC naraz. Bez problémov.

Mikrofón SteelSeries Alias Pro

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Profesionálne nastavenie mikrofónu

Mikrofón SteelSeries Alias Pro pripojíte k Stream Mixer prostredníctvom XLR kábla a stanicu potom môžete pripojiť až k dvom PC súčasne pomocou USB-C.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Pripojenie

Typ pripojenia XLR
Kód:  SteelS2339
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  61597

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13