Obnoviť stránku

STATUS

Značka Status

Jedinečné kuchynské pomôcky Status

Svetovo preslávená slovinská spoločnosť Status už bezmála 30 rokov uľahčuje a spríjemňuje prácu v domácnosti všetkým svojim používateľom širokou paletou inovatívnych produktov. Pôvodne rodinná firma stojí za vznikom ako bohatého výberu praktických kuchynských pomôcok, tak aj unikátnych populárnych produktov na vákuovanie, ktoré zaistia potravinám dlhodobú čerstvosť. V spoločnosti Status sa kĺbi kvalita európskej výroby, inovácia, praktickosť a funkčnosť všetkých výrobkov.

Status vakuovanie

Vákuovačky Status – koniec plytvania s potravinami

Vákuovačky Status zabránia zbytočnému plytvaniu s potravinami a zároveň ušetria vašu peňaženku. Vákuovaním odstránite vzduch z nádob či uzatvárateľných vreciek s potravinami, čím spomalíte tvorbu baktérií. Ovocie, zelenina, mäso aj hotové pokrmy si tak dlhšiu dobu uchovajú potrebné živiny a zostanú čerstvé.

Dózy Status na praktické skladovanie potravín

V domácnosti by vám rozhodne nemali chýbať ani praktické dózy značky Status, ktoré sú určené na vákuovanie potravín. Tritánový plast, z ktorého sú vyrobené, zaručuje kvalitu, odolnosť a zdravotnú nezávadnosť. Možno ich uchovávať v mrazničke alebo umývať v umývačke. Stohovateľné boxy Status navyše zaistia prehľadné skladovanie potravín a ušetria drahocenné miesto. Dózy zakúpite ako súpravy a tiež ako jednotlivé kusy.

Status dózy

Ako na vákuovanie so Status produktmi?

Aby všetky vákuovacie výrobky Status slúžili tak, ako majú, je potrebné dodržiavať pravidlá a postupy vákuovania. V prvom rade je nutné potraviny dobre osušiť, inak by sa mohli pokaziť. Tekutiny pred vákuovaním zamrazte, aby bol proces jednoduchší, a potraviny s ostrými hranami zabaľte najskôr do servítky. Nezabudnite si potraviny označiť, aby ste ich neskôr od seba rozoznali.

    Spresniť parametre
    39 položiek

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB04