Obnoviť stránku

STATUS 5-dielna súprava vákuových boxov Blue

4,6 76 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STATUS 5-dielna súprava vákuových boxov Blue

Potešte sa usporiadaním v skrini a chladničke maximálne využitým priestorom a čerstvým vzduchom. S týmito praktickými boxmi na každodenné skladovanie ovocia, zeleniny, pokrmov, polievok ušetríte množstvo miesta. Vákuovým skladovaním, alebo odčerpaním vzduchu z balenia pomocou ručného vákuového odsávača,vytvoríte prostredie, v ktorom je trvanlivosť potravín predĺžená. Kúpou tohto 5-dielneho setu uchováte vaše potraviny dlhšie čerstvé a zdravé.

Kľúčové vlastnosti vákuovačky STATUS 5-dielny set vaku boxov Blue 

  • Praktický pomocník do každej kuchyne
  • Na skladovanie potravín a predĺženie ich trvanlivosti v surovom aj varenom stave
  • Udržuje vitamíny, minerály, živiny a sú zachované aj chute
  • Ručné vákuovanie
  • Minimalizuje množenie baktérií
  • Zabraňuje šíreniu pachov v chladničke alebo mrazničke
  • Kvalitný tritánový materiál
  • Možnosť umývania v umývačke riadu či vložiť do mikrovlnnej rúry (bez veka)
  • Nádoby s objemom 0,5/0,8/1,4/2 l

Prestaňte plytvať s jedlom a vyskúšajte ich uskladniť pomocou vákuovačky STATUS

Vedeli ste, že priemerný Európan vyhodí až 90 kilogramov potravín? Hneď niekoľko tisíc korún tak skončí v odpadkovom koši. Kúpou vaukovačky STATUS však môžete toto plytvanie s jedlom výrazne znížiť. Myslite ekonomicky aj na životné prostredie.

Jednoduchý proces vákuovania potravín či nápojov

Ako vlastne funguje vákuovanie? Tento proces spočíva v odstránení nadbytočného kyslíka. Ten odstránite pomocou priloženej pumpy. Vďaka váukovaniu vo vákuovačke STATUS tak výrazne predĺžite životnosť skladovaných potravín. Vákuovať môžete mäso, syry, ovocie, cestoviny, kávu, nápoje a mnohé ďalšie.

Viac miesta a čerstvejšie potraviny s vákuovými boxmi STATUS

Tiež patríte medzi nadšencov krabičkových diét? Potom je pre vás vákuovačka STATUS tou správnou voľbou.Proces vákuovania zamedzuje množeniu baktérií a zabraňuje šíreniu pachov v chladničke alebo mrazničke. Vďaka vákuovaniu si navyše potraviny zachovajú všetky telu prospešné látky, vitamíny a minerály. Odsatím vzduchu sa zabráni predčasnej oxidácii, vďaka čomu vydržia potraviny až 4× dlhšie.

Široký výber nádob

Na výber máte zo 4 obdĺžnikových boxov s objemom 0,5 l, 0,8 l, 1,4 la 2 l. K boxom bola taktiež pribalená vákuová pumpa, ktorá odsajete prebytočný vzduch, a tak udržíte vaše potraviny dlhšie čerstvé. Materiál, z ktorého sú boxy vyrobené, je vysoko kvalitný tritán, ktorý je potravinám neškodný. Navyše môžete boxy umyť tradičnými čistiacimi prostriedkami alebov umývačke riadu. Musíte si len dať pozor, aby ste nepoškodili tesnenia a ventily, ktoré sú vyrobené zo silikónu a ABS plastu.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Súčasť balenia Nádoba

Materiál

Materiál Plast

Materiál

Materiál Plast

Typ produktu

Typ Súpravy

Materiál

Materiál dózy Plast

Vlastnosti

Vhodná do Umývačky, Mrazničky
Vlastnosti Tesniaca, Vákuovacia

Balenie

Obsah balenia Veko
Počet kusov 5 ks
Kód:  STAC008
Produktové číslo:  STA 157501
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09