Obnoviť stránku

Status 11-dielna sada Kliki

4,5 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,79 €

Status 11-dielna sada Kliki

Kopia sa vám v chladničke otvorené zaváraniny, plechovky s konzervovanou zeleninou alebo vám zostávajú zvyšky jedál v škatuľkách, ktoré nestíhate spotrebovávať? Šetríte si po otvorení luxusné pochúťky na neskôr, ale skazia sa skôr, kým ich stihnete skonzumovať? S vákuovačkou Status 11-dielny set Kliki predĺžite životnosť vašich obľúbených otvorených džemov aj nakladaných uhoriek. Nepotrebujete pritom žiadne špeciálne nádoby ani rozmerné vybavenie. S vákuovacou sadou Kliki rýchlo a bez ťažkostí vytvoríte v akýchkoľvek plechovkách, pohároch či plastových škatuľkách s viečkom z polypropylénu opäť vákuum.

Kľúčové vlastnosti vákuovačky Status 11-dielny set Kliki

  • Vákuovacia sada na opätovné vytvorenie vákua v otvorených pohároch, plechovkách alebo plastových škatuľkách
  • Vákuovačka Status dokáže vytvoriť vákuum ľahko a rýchlo v akýchkoľvek plastových, sklenených či plechových nádobách s viečkom z polypropylénu
  • Predĺžite životnosť otvoreným džemom, nakladanej zelenine aj domácej tatárskej omáčke
  • Sada obsahuje špeciálne upravenú vákuovaciu pumpu na použitie s ventilčekmi, vákuovačka Status je ale plne kompatibilná aj so všetkými vákuovacími Status boxmi
  • Jednoduchá a ľahká obsluha
  • Vákuovací set Kliki obsahuje špeciálnu vákuovaciu pumpu, nadstavec na prederavenie viečka a 10 ventilov na vákuovanie
  • Ventilky možno opakovane používať

Vákuovacia Sada Kliki predĺži životnosť otvoreným džemom aj domácim produktom

Vákuovacia sada Kliki je veľmi jednoduchá na použitie. Pomocou špeciálneho bodáka urobíte do viečka dierku, vložíte do nej ventilček, a následne už postupujete ako pri klasickom vákuovaní. Vďaka tomu môžete vákuum opäť vytvoriť v akýchkoľvek načatých plechovkách, pohároch či plastových škatuľkách. Stačí len, aby tieto produkty mali viečko z polypropylénu. Podobným spôsobom možno tiež upraviť klasické desiatové plastové krabičky, a to rôznych veľkostí. Ventilky je navyše možné používať opakovane. Môžete tak predĺžiť životnosť vašim obľúbeným zavaraninám aj domácim výrobkom.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručná vakuovačka

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Vhodná do umývačky
Kód:  DSIVA267
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  199113

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12