Obnoviť stránku

Starostlivosť o vlasy a bradu Philips

Philips starostlivosť o vlasy

Starostlivosť o vlasy s Philips: Pôvab bez námahy

Vaše vlasy si zaslúžia prvotriednu starostlivosť. Chcete dnes okúzliť kučerami alebo naopak zvodným hladkým účesom? A to všetko bez poškodenia vlasov? Žiadny problém. Žehličky na vlasy, fény, kulmy a kulmofény Philips vám dopomôžu k tomu, aby boli vaše vlasy zároveň vašou korunou krásy.

Fén Philips

Fény na vlasy Philips

Philips ponúka fény, ktoré vďaka použitému senzoru MoistureProtect vlasy nepresušia, ale zanechajú im ich vlastnú prirodzenú hydratáciu. Chcete mať vlasy aj po vysušení krásne lesklé a hladké? Potom si z ponuky fénov Philips vyberte tie s ionizačnou technológiou. Funkcia ThermoProtect zase poskytuje optimálnu teplotu sušenia, aby nedošlo k prehriatiu vlasov a tým k ich poškodeniu. Použite trik profesionálov a zafixujte účes tak, že na konci úpravy doprajete vlasom studený vzduch.

Kulmy na vlasy Philips

Automatické kulmy Philips vykúzlia kučery snov takmer bez námahy. Žiadne zložité namotávanie vlasov na kulmu. Len pridržíte pramienok vlasov a stlačíte tlačidlo. O prirodzené vlny sa postará kulma Philips. Použitá technológia Curl Boost umožní aj pri nízkych teplotách vytvárať dlhotrvajúce kučery, navyše bez poškodenia vlasov. Automatické kulmy Philips vedia natáčať kučery doprava aj doľava, takže váš účes bude symetrický. Alebo, smer natáčania kučier môžete po celej hlave striedať, čím dosiahnete prirodzený účes.

Kulma Philips
Žehličky na vlasy Philips

Žehličky na vlasy Philips

Bojíte sa, že používaním žehličky na vlasy vysušíte a poškodíte svoje vlasy? Žehličky na vlasy Philips majú automatický snímač MoistureProtect, ktorý stráži, aby nedošlo k prehriatiu vlasov, a aby si vlasy zachovali svoju prirodzenú hydratáciu. Žehličky Philips sú skonštruované tak, aby pri ich používaní nedochádzalo k lámaniu vlasov. Zároveň pri úprave vlasov využívajú ionizačnú technológiu, takže vaše vlasy budú po vyžehlení krásne lesklé a hladké.

Spresniť parametre
121 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04