Obnoviť stránku

Starbucks

STARBUCKS káva – banner

Vychutnajte si kávu STARBUCKS® u vás doma

V STARBUCKS kávu od srdca milujeme. Pripravujeme ju cez 50 rokov a za tú dobu si ju vďaka jedinečnej chuti a kvalite zamilovali kávoví nadšenci po celom svete. Dnes si kávu STARBUCKS vychutnáte aj z pohodlia vášho domova, a to v troch intenzitách praženia. Začnite váš deň s dokonalým espressom z kvalitnej 100 % arabiky, alebo prekvapte svojich blízkych a pripravte karamelové macchiato ako od baristu. Objavte našu zrnkovú či mletú kávu alebo kapsuly pre Nespresso a Nescafé Dolce Gusto a užite si chvíľku pre seba s lahodnou kávou STARBUCKS.

STARBUCKS Nescafe Dolce Gusto

Vyskúšajte spojenie STARBUCKS® od NESCAFE® DOLCE GUSTO®

Vychutnajte si každé ráno dokonale s lahodným latte či Americanom. Alebo si pri chvíľke pre seba zamaškrťte s ikonickými nápojmi STARBUCKS®, ako sú napríklad White Mocha alebo Caramel Macchiato. Vďaka kapsulám STARBUCKS pre kávovary NESCAFE® DOLCE GUSTO® si u vás doma pripravíte našu ikonickú kávu ako od baristu. Presne tak, ako to máte radi.

Prvotriedna zrnková káva STARBUCKS®

Starostlivo vybraná 100 % Arabica z latinskej Ameriky, 3 intenzity praženia. Pretože v kvalite nerobíme vôbec žiadne kompromisy. Objavte ľahký a šťavnatý Blonde Roast, hladký a vyvážený Medium Roast alebo silný a intenzívny Dark Roast. Našu zrnkovú kávu si vychutnáte nielen ako espresso, ale aj ako základ pre latte, či už máte doma kávovar, moka kanvičku alebo french press.

Zrnková káva STARBUCKS
Mletá káva STARBUCKS

Neodolateľná mletá káva STARBUCKS®

Nemáte doma mlynček? Nie je problém! Mletá káva STARBUCKS sa perfektne hodí do french pressu, moka kanvičky, ale aj do kávovaru bez mlynčeka. Vyberte si z troch intenzít praženia a pripravte si kvalitnú kávu pre lepší deň.

Spolupráca STARBUCKS® a NESPRESSO®

Lahodné espresso ako z kaviarne si s kapsulami STARBUCKS by Nespresso pripravíte jednoducho aj u vás doma, stlačením jedného tlačidla. Vyberte si z mnohých rôznych blendov, príchutí, alebo objavujte svet s našimi Single-Origin kávami. Ideálne pre milovníkov jednoduchej a rýchlej prípravy kávy!

Kapsule STARBUCKS NESPRESSO
Spresniť parametre
38 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11